"לראות את הפנים של מסי על הגוף שלי גורם לגברים לאבד ריכוז ברגע האמת"

play
סוזי קורטס | צילום מסך, אינסטגרם
שערי השבוע של ספורט1 03:40

סוזי קורטס, זוכת מיס בום בום והמעריצה האולטימטיבית של ליאו מסי, חושפת את סיפור הקעקועים האינטימיים, המעבר להערצה של לאמין ימאל והאמונה שבעידן החדש של ברצלונה המורשת תישמר ותתחזק לצד מרכוס רשפורד ופדרי

(גודל טקסט)

סוזי קורטס, זוכת תחרות מיס "בום בום" בת ה-27, נחשבה לאורך השנים לאחת המעריצות המזוהות ביותר עם ליאו מסי – עד כדי כך שקעקעה את חתימתו של כוכב אינטר מיאמי על אחד מחלקי גופה המזוהים ביותר. הברזילאית אף הוסיפה שלושה כוכבים על גבה לאחר הזכייה של ארגנטינה במונדיאל בקטאר, כמחווה לשלושת התארים העולמיים של הנבחרת.

החיבור למסי הלך רחוק עוד יותר, כשסוזי קעקעה גם את פניו של ליאו באזור אינטימי במיוחד. בריאיון מ-2021 סיפרה כי הקעקועים גרמו לה לסיטואציות מביכות: "עברתי מצבים לא נעימים בגלל הקעקוע. לראות את הפנים של מסי על הגוף שלי גורם לגברים לאבד ריכוז ברגע האמת. כבר יש לי קעקוע של הפנים שלו מתחת לבטן, שעשיתי כשהוא זכה בפעם השישית בכדור הזהב, ואני מתכוונת לעשות גם את הקעקוע שיש לו ברגל שמאל".

לדבריה, האהבה למסי ולברצלונה נולדה עוד בשנות נעוריה, כשהתגוררה בספרד במסגרת חילופי סטודנטים. מאז היא עקבה אחרי דורות שונים במועדון הקטלוני ובנתה חיבור עמוק, שלטענתה חורג משיווק ותדמית.

כעת, סוזי משוכנעת שהמורשת של מסי בידיים טובות. מבחינתה, מי שמוביל את העידן הבא הוא לא אחר מאשר לאמין ימאל. "ברצלונה חיה את תחילתו של עידן חדש. חולצה מספר 10, שהייתה תמיד סמל היסטורי של המועדון, נמצאת בידיים מצוינות", אמרה. "לאמין ימאל כבר גדול יותר מוויניסיוס ג'וניור ואמבפה ביחד. ולצד שחקן מנוסה כמו מרכוס רשפורד, ההתקפה של בארסה חזקה ומכריעה יותר".

ליאונל מסי בנבחרת ארגנטינה | אימג'בנק GettyImages

סוזי הדגישה גם את הפילוסופיה של ברצלונה המבוססת על פיתוח, המשכיות ומורשת: "המספר 10 מייצג דורות – מראדונה, דרך רונאלדיניו ועד מסי. עכשיו אנחנו רואים המשכיות, לא החלפה. ימאל מסמל את העתיד, ורשפורד מביא בגרות, מנהיגות והשפעה מיידית". לטענתה, השילוב בין כישרונות צעירים כמו ימאל, הניסיון של פדרי והעוצמה ההתקפית של רשפורד מסמן תחילתו של מחזור שיכול להחזיר את ברצלונה לצמרת הכדורגל העולמי לשנים רבות.

סוף השבוע האחרון בוודאי היה חגיגי במיוחד עבורה, לאחר שברצלונה גברה על ריאל מדריד בגמר הסופרקופה הספרדי. למרות שימאל לא כבש, שער במחצית השנייה של ראפיניה העניק לקטלונים את התואר על חשבון היריבה הגדולה. מנגד, ההפסד סימן גם את סיומו של עידן קצר ומטלטל בבירת ספרד: צ'אבי אלונסו, מאמן ריאל מדריד, סיים את תפקידו ביום שני לאחר שבעה חודשים בלבד על הקווים.

עוד באותו נושא: ברצלונה, ליאו מסי, סוזי קורטס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי