סתיו טוריאל נפצע, ברדה: "לא יודע מה יהיה עד הדרבי"

play
ניצחון דרמטי על ב"ש. ברדה חוגג | דני מרון
צפו: הפועל ת"א ניצחה את הפועל ב"ש בזכות שער ניצחון דרמטי בדקה ה-97 04:34

כוכב הפועל ת"א התלונן על כאבים באזור המפשעה והוחלף, שבוע לפני מפגש נוסף עם מכבי תל אביב. רוטמן: "הרגשתי חייב לאוהדים". וגם: עימות בין דאפה לקורין על הספסל

קבוצות: הפועל תל אביב
(גודל טקסט)

סתיו טוריאל פתח בהרכב הפועל תל אביב בדרבי בשמינית גמר גביע המדינה והיה על כר הדשא כדי להשוות, אבל בסופו של דבר הכאבים הכריעו, הכוכב ירד לספסל ולא היה חלק מהדו-קרב מהנקודה הלבנה שבסופו של דבר הסתיים בניצחונה הדרמטי של מכבי תל אביב. הערב (שני), טוריאל שוב עלה בהרכב הפועל תל אביב במשחק נגד הפועל באר שבע, אך נפצע באיזור המפשעה, התלונן על כאבים והוחלף עוד במהלכה של המחצית הראשונה. לשמחת האדומים, גם בלעדיו זה הסתיים בניצחון 1:2 משער של עמית למקין בדקה ה-97.

בהפועל תל אביב יבחנו את מצבו של טוריאל בימים הקרובים וינסו להכשירו בהקדם, בידיעה שיש דרבי נוסף נגד מכבי תל אביב במסגרת ליגת העל ביום שני הבא, 26 בינואר. הפציעה של טוריאל במפשעה, מתווספת כאמור לפציעה קודמת באיזור שריר התאומים, ממנה סבל בשבועות הקודמים ונכון לעכשיו הוא בספק לדרבי הגדול ביום שני הבא. בצוות הרפואי של הפועל תל אביב, יערכו לקשר סדרת בדיקות בימים הקרובים כדי להבין את חומרת הפציעה.

ועוד בהמהלך המשחק, נרשם עימות בין דניאל דאפה לרוי קורין עם ירידתם של השניים אל הספסל לאחר שהוחלפו. דאפה ירד עצבני מאוד והתעצבן על כך שקורין לא מסר לו במהלך שקדם להחלפתם.

סתיו טוריאל, הפועל תל אביב
הפועל תל אביב מקווה שטוריאל יחזור עד הדרבי | דני מרון

לאחר המשחק אמר אליניב ברדה: "אני לא נכנס להגדרות, אבל זה ניצחון מיוחד ואני שמח שהצלחנו להוציא משהו מהמשחק הזה. השחקנים השקיעו בצורה בלתי רגילה בשבוע שעבר, שיחקנו 120 דקות, אבל הם התעלו היום וגם החילופים עזרו לנו מאוד. הפועל באר שבע שלטה בשלב מסוים, וקרייב שרץ כמעט 16 ק"מ היה גמור ויצא, אבל לשמחתי הכנסנו שחקני התקפה וזה השתלם לנו".

על לירן רוטמן שזכה לעידוד מהקהל לפני המשחק אחרי הפנדל בגביע: "כולנו עברנו שבוע קשה, זה לא היה פשוט והשחקנים היו צריכים להרים את עצמם ממקום מאוד כואב, אבל התחלנו טוב ורצינו לקטוע את העניין הזה כמה שיותר מהר. אני שמח שזה הסתיים בניצחון אחרי האכזבה הגדולה שהייתה".

לירן רוטמן, הפועל תל אביב
הרגשות התפרצו בסיום. רוטמן | דני מרון

על הפועל באר שבע: "זה מקום שמאוד יקר ללבי, אבל אני היום בהפועל תל אביב, מקום שמפרנס אותי ואני מרוכז אך ורק כדי להפוך את המועדון הזה למה שאני הכרתי בתור שחקן. לא אוהבים בישראל את המילה תהליך, אבל הקבוצה שלנו עושה דרך מאוד טובה – יהיו גם נפילות, אני יודע, לקחתי את זה בחשבון, אבל אחד כזה כבר היה ועברנו אותו בצורה קשה".

על הפציעות של טוריאל ופיבן שבוע לפני הדרבי: "אני לא יודע. שניהם לפני המשחק היו במצב בסדר גמור, אפילו קיבלתי ביקורות על כך שסתיו הוחלף בגביע אחרי שלא התאמן חודש. לא יודע מה יהיה עד הדרבי".

רוטמן, שבישל את שער הניצחון, הוסיף לדברי מאמנו: "זה היופי בכדורגל. לפני ארבעה ימים חוויתי רגע מאוד מאוד כואב, אבל דווקא אחרי רגע כזה קיבלתי תמיכה מהמועדון ומהקהל, משהו שלא ציפיתי לו – זה היה אדיר, רק מהאוהדים קיבלתי אלפי הודעות וזו זכות בשבילי להיות פה. הרגשתי שאני חייב לאוהדים והתפרץ אצלי המון רגש היום, מול הקבוצה אולי הכי טובה בליגה. עכשיו הפנים לדרבי – והתסריט שלי בחלומות זה שאחזיר להם בעוד שבוע.

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב, סתיו טוריאל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי