ג'אנלואיג'י בופון האגדי, שזכה במונדיאל 2006 עם נבחרת איטליה ושיחק לצד כריסטיאנו רונאלדו ביובנטוס, התייחס לוויכוח הנצחי על השאלה מי כדורגלן טוב יותר – רונאלדו או ליאונל מסי. דבריו של שוער העבר האיטלקי, שנאמרו בעבר, חזרו לכותרות לאחרונה.
בופון הסביר על מסי: "הם שני שחקנים שונים לחלוטין. מסי יותר שלם, כי הוא מתחיל מהלכים מאזורים רחוקים יותר, יש לו איכות טכנית גבוהה יותר וחזון משחק שמזכיר יותר עושה משחק מאשר פינישר".
לגבי רונאלדו, השוער לשעבר העיר: "אולי בגלל שהוא קצת מבוגר יותר, הפך לרוצח ברחבה. בהשוואה לאיך שהיה בעבר, רונאלדו שומר יותר על האנרגיה שלו, אז הוא כבר לא יוצא לאגף כדי לעשות דריבלה או לבעוט מרחוק, אבל כשהכדור מגיע אליו ברחבה – הוא תמיד יבקיע".
שני הכוכבים נמצאים בשלבי הדמדומים של הקריירה המפוארת שלהם, אך הוויכוח על מי מהם טוב יותר ממשיך להתעצם ככל שסיום הקריירה מתקרב. שניהם הפכו לאגדות של ענף שבו שלטו במשך שנים והשפיעו על המשחק ועל אוהדים ברחבי העולם בדרכים שונות.
מה דעתך על הכתבה?