דור חוגי כבר בירר עם אלמוג כהן לגבי מעמדו בבית"ר ירושלים, אלא שאז הגגיע המשחק נגד הפועל פתח תקוה. החלוץ עלה מהספסל, כבש צמד דרמטי בתוספת הזמן וסידר לקבוצה מהבירה 1:3 קריטי במושבה. על פי מגיש תוכנית הספורט של 103FM, משה פרימו, חוגי כבר היה בדרך למעבר למכבי נתניה.
סוכנו של חוגי, שלומי בן עזרא, עלה אתמול (רביעי) לשידור בתוכנית הספורט של 103FM ועשה סדר בהשתלשלות האירועים.
האזינו לשיחה
פרימו פתח ואמר: "חוגי, שחקן שיכול לשחק אולי בהרכב של תשע קבוצות בליגת העל, ראה את עצמו כבר מחוץ לבית"ר ירושלים, פתאום נכנס ונתן שני גולים. מצב שכמעט הוא בא ואמר 'אני רוצה לעבור לרוני לוי למכבי נתניה'. כמעט, זה היה על הקצה, אבל המשחק בפתח תקווה השאיר אותו בבית"ר ירושלים".
בן עזרא סיפר: "כן, השיחה עם אלמוג (כהן) הייתה ביום שישי במלון בפתח תקווה. שאלנו אותו, אז הוא אמר: 'החלון רק התחיל, אני לא יודע מה יוליד יום. מצד אחד, דור, שנה שעברה הייתה לך את אותה עונה, התחלת בהפועל חיפה כשחקן ספסל ולא הלך כלום עם אפס גולים עד שיא מלמד עזב, ופתאום התפוצצת עם תשעה או עשרה גולים בכל המסגרות. בוא תנסה לשחזר את זה'".
בן עזרא המשיך וסיפר על אותה שיחה במלון לפני המשחק: "כולם מציירים את זה שהוא ביקש לעזוב, זה לא נכון. הוא ביקש לדעת אם הוא יכול לשחק יותר, ואם לא, אז הוא ישמח לדעת אם הוא יכול לעבור למועדון אחר. שני הגולים האלה ירימו לו קצת את הביטחון. דור זה שחקן שכיף לאמן אותו, כיף שהוא בקבוצה, שחקן שקט. תשאלו את אלמוג ואת ברק, זה ילד שאף פעם לא מתלונן. אחלה שחקן".
פרימו סיכם: "היום הוא יקיר בית"ר ירושלים. האוהדים כבר אמרו 'יאללה, תיקו', דקה 90, פתאום הוא בא להם עם צמד".
מה דעתך על הכתבה?