רוני לוי התייחס לחיזוק: "אין לנו שום מחשבה חוץ מלהיות בפלייאוף העליון"

play
מאמן מכבי נתניה, רוני לוי | ברני ארדוב
צפו: בני סכנין השלימה מהפך דרמטי על מכבי נתניה בבכורה של רוני לוי 02:52

מאמן מכבי נתניה החדש-ישן יערוך בכורה מחודשת במועדון נעוריו כשהיהלומים יאחרו את מכבי חיפה בשבת (15:00, ישיר בספורט4): "מאמין שאנחנו יכולים לצאת עם ניצחון בשבת"

קבוצות: מכבי נתניה
(גודל טקסט)

בשבת הקרובה (15:00, ישיר בספורט4), רוני לוי יערוך בכורה מחודשת על הקווים של במכבי נתניה, 11 שנים לאחר שמונה למאמן הקבוצה בפעם הראשונה. לאחר שלא הצליחו לצבור נקודות מול בני סכנין בדוחא במחזור הקודם, היהלומים יקוו שהפעם יצליח להשיג תוצאה טובה כשיארחו את מכבי חיפה.

במסיבת העיתונאים שערך הבוקר לקראת המשחק, אמר לוי: "זו התרגשות גדולה בשבילי לחזור למכבי נתניה. הייתי חצי שנה מחוץ לכדורגל, וחזרתי למקום שגדלתי בו. עכשיו אני צריך להכיר את השחקנים, ההתנהלות והמועדון, וכמובן שכל יום הוא משמעותי. יש פה שחקנים טובים ורציניים, אבל יש לנו עוד הרבה עבודה כדי להשתפר ולהיות במקום שבו אנחנו רוצים להיות. אני בטוח שעם הזמן אקבל את מה שאני מצפה".

על המפגש הקרוב עם מכבי חיפה: "שמעתי שיש ביקורות על השחקנים מבחינת הרצון והמוטיבציה, וכשראיתי את הנתונים של השחקנים מבחינת עבודה, אז המספרים היו מצוינים – הנתונים מראים שהשחקנים עובדים קשה מאוד. יש הרבה מה לתקן ומה לשפר בהיבט המקצועי, אבל אנחנו רוצים לשמח את האוהדים שלנו".

רוני לוי, מאמן מכבי נתניה
המטרה ברורה: להיות חלק מהפלייאוף העליון | מערכת וואלה, רענן ברנבוסקי

אם המשחק נגד מכבי חיפה הוא הזדמנות לצאת לדרך חדשה: "יכול להיות, אבל אני לא רואה יציאה לדרך חדשה דרך ניצחון כזה או אחר. יש הרבה דברים שאני פחות אוהב בדרך שבה אנחנו משחקים – בכל מה שקשור להנעת הכדור והלחץ ועוד הרבה דברים אחרים – אבל אני בטוח שנעשה את זה ומאמין שאנחנו יכולים לצאת עם ניצחון בשבת".

על יחסיו עם הבעלים רוס קסטין: "יש שיח טוב. יש המון מחשבה ורצון לעשות קבוצה חזקה במכבי נתניה, אני גם רואה את הסכומים שהשקיעו בשחקני הרכש העונה ומבין שיש רצון להתחזק גם בחלון הקרוב. בחזון שלי מכבי נתניה צריכה להיות הכי גבוה שאפשר".

המאבק על הפלייאוף העליון: "אין לנו שום מחשבה אחרת חוץ מלהיות בפלייאף העליון, עם כמה שזה קשה".

אם הכסף ממכירת טאבי יושקע מיידית ברכש: "הקבוצה זקוקה לשחקנים, בלי קשר לעסקה כזו או אחרת. להבנתי יש רצון להשקיע בחיזוק הקבוצה ואנחנו עובדים קשה מאוד כדי לחפש שחקנים שמתאימים. יש פה סגל טוב, אבל חסרים שחקנים שירימו את הרמה וישדרגו. שחקנים שעושים את ההבדל קשה מאוד למצוא בשוק, אם בכלל".

מאמן מכבי נתניה, רוני לוי, עם עוז בילו
בילו ורוני לוי מול סכנין | ברני ארדוב

לדברי של המאמן הוסיף עוז בילו: "אני חושב שכבר במשחק האחרון נגד בני סכנין ראו שיפור קטן, ואני מקווה שנצא לדרך חדשה כבר בשבת. כולם דיברו על כך שמשחק ההגנה שלנו לא מספיק טוב, ובאמת ספגנו יותר מדי שערים – אי אפשר להבקיע בכל משחק ארבעה שערים כדי לנצח".

על הגעת רוני לוי: "כולנו היינו מופתעים כי לא היינו מוכנים לזה, אבל זה המקצוע".

על מכבי חיפה: "זה משחק מול מועדון גדול ותהיה אווירה טובה, אז לדעתי זה המשחק הכי טוב כדי לצאת לדרך חדשה".

בנוסף, המגן עמית כהן סיכם על הארכת חוזהו במועדון עד סוף עונת 2027/2028.

עוד באותו נושא: מכבי נתניה, רוני לוי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי