דרו פרננדס היה בכותרות בספרד במהלך חלון ההעברות הנוכחי. הקשר הצעיר, שבלט בקדם העונה ואף ערך הופעות רשמיות בברצלונה, החליט כי לטובת עתידו המקצועי בטווח הקצר – עדיף לו לעזוב. פליק עצמו, כך לפי הדיווחים, לא קיבל בעין יפה את מעברו של השחקן, שעד לא מזמן שיחק בקבוצת הנוער של המועדון.
לאחר משא ומתן בין ברצלונה לפריז סן ז'רמן, הושג סיכום על העברתו של דרו תמורת כ-8.2 מיליון יורו. לואיס אנריקה מילא תפקיד מרכזי במהלך, והעסקה נסגרה כהעברה מלאה – מה שאפשר לברצלונה לקבל סכום גבוה מסעיף השחרור המקורי של השחקן, שעמד על שישה מיליון יורו בלבד.
בהופעתו הראשונה מול התקשורת כשחקן פריז סן ז'רמן, דרו לא הסתיר את ההתרגשות: "אני מאוד שמח, נרגש בטירוף. זה רגע של גאווה גדולה עבורי ועבור המשפחה שלי".
כשנשאל על נקודת מבטו, הוסיף: "זה צעד חשוב בקריירה. קיבלתי את ההחלטה כדי להמשיך להתפתח כשחקן, ואני חושב שאין מקום טוב יותר להתפתח בו מאשר כאן" – אמירה שזכתה לפרשנות כעקיצה לעבר ברצלונה.
בהמשך התייחס גם לסגנון המשחק שלו, והגדיר את עצמו כ"שחקן יצירתי, שאוהב להוביל כדור, מקבל החלטות טובות ויודע לייצר עניין".
כאשר נשאל מה מושך אותו במיוחד בפ.ס.ז', חידד שוב את המסר: "אין מקום טוב יותר לצמוח בו. הפרויקט כאן עם הצעירים הוא מדהים – בזכות המאמן וכל האנשים שמאפשרים את זה. בגלל זה אני כאן".
מה דעתך על הכתבה?