בנתה קריירה על הגב שלו: בת זוגו של הטניסאי הבכיר מרוויחה יותר ממנו

play
מורגן רידל | מסך, אינסטגרם
ציון 3 עונה ראשונה פרק 53 01:21:39

טיילור פריץ, המדורג 9 בעולם, יצא עם 277 אלף אירו - אבל מי שסגרה את הטורניר עם תוספת גדולה יותר לחשבון הבנק הייתה דווקא בת זוגו, המשפיענית האמריקאית מורגן רידל

(גודל טקסט)

הטניסאי האמריקאי טיילור פריץ, המדורג תשיעי בעולם, אמנם גרף כ-277 אלף אירו על ההגעה לשמינית גמר אליפות אוסטרליה הפתוחה, אבל לפי דיווח ב"בילד" הגרמני, בת זוגו, מורגן רידל, גרפה במהלך הטורניר סכום גבוה יותר, שהוערך בכ-290 אלף אירו, בעיקר בזכות קמפיינים מסחריים, שיתופי פעולה והגדלה משמעותית של קהל העוקבים שלה ברשתות החברתיות.

רידל, בת 28, הפכה בשנים האחרונות לדמות קבועה בנוף הטניס העולמי: היא נוכחת ביציעים, מאחורי הקלעים ובמתחמי השחקנים, ומצליחה לתרגם את החיים סביב הסבב המקצועני לתוכן שמדבר גם לקהל שלא בהכרח חי טניס. בין אם מדובר בוולוגים מהדרכים, לוקים ליום משחק או רגעים אינטימיים לפני ואחרי משחקים – היא בנתה מותג אישי שמתקיים בצמוד לקריירה של פריץ, אך עומד לגמרי בזכות עצמו.

כך, בעוד פריץ ממשיך להיאבק על נקודות דירוג ותארים על המגרש, רידל מוכיחה שמאחורי כל טורניר גדול מתנהלת גם תחרות אחרת לגמרי – על תשומת לב, השפעה וכוח כלכלי. ובמקרה הזה, לפחות באוסטרליה, נראה שבת הזוג היא זו שיצאה עם הגביע הלא רשמי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי