ברצלונה רוצה להמשיך ברצף, תאי עבד ירשום בכורה מול אתלטיקו?

play
לאמין ימאל שחקן ברצלונה חוגג שער | רויטרס
צפו: ימאל וטורס כבשו, גרסיה סיפק גדולה וברצלונה עלתה לרבע גמר הגביע 02:44

האלופה תחפש ניצחון 12 ברציפות מול אלצ'ה (שבת, 22:00), שחקן הנבחרת הצעירה יקווה לדקות ראשונות במדי לבנטה (שבת, 19:30)

(גודל טקסט)

המחזור ה-22 בלה ליגה ייצא הערב (שישי) לדרך עם המפגש בין אספניול ואלאבס, ובשבת תקווה ברצלונה שלא למעוד מול אלצ'ה, בעוד תאי עבד עשוי לרשום הופעת בכורה במדי לבנטה שתארח את אתלטיקו מדריד.

אלצ'ה – ברצלונה (שבת, 22:00)

האלופה חזרה מפיגור 1:0 ל-1:4 מוחץ על קופנהאגן בליגת האלופות כדי להבטיח את מקומה בטופ 8, וכעת היא מקווה להגדיל את הפער בפסגת הטבלה לארבע נקודות, לפחות באופן זמני. בארסה ניצחה ב-11 המפגשים האחרונים בין הקבוצות והיא פייבוריטית ברורה גם הפעם, עדיין ללא פדרי וגאבי הפצועים. אריק גרסיה שהוחלף מול הדנים יהיה כשיר למפגש.

לאמין ימאל שחקן ברצלונה חוגג שער
לאמין ימאל שחקן ברצלונה חוגג שער | רויטרס

לבנטה – אתלטיקו מדריד (שבת, 19:30)

לאחר שלא נכלל בסגל ב-2:3 על אלצ'ה, תאי עבד יקווה להתלבש לראשונה ואולי לקבל דקות משחק ראשונות בשורות קבוצתו החדשה, שחולמת על ניצחון בית ראשון על הקולצ'ונרוס מאז מאי 2016 שיסייע לה לצמק את הפער מחוף מבטחים. האורחת מגיעה חבולה אחרי ה-2:1 הסנסציוני שספגה מבודה גלימט בליגת האלופות, שדרדר אותה לשלב הפלייאוף של המפעל. איבוד נקודות נוסף עלול להוציא אותה סופית ממירוץ האליפות.

משחקים נוספים:

אספניול – אלאבס (שישי, 22:00) אוביידו – ג'ירונה (שבת, 15:00) אוסאסונה – ויאריאל (שבת, 17:15)

חוליאן אלברס, חלוץ אתלטיקו מדריד
סימאונה שפע מחמאות לארגנטינאי. אלברס | אימג'בנק GettyImages, Angel Martinez

במוקד משחקי ראשון, תארח ריאל מדריד את ראיו וייקאנו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי