אינטר הגדילה את יתרונה בפסגת הליגה האיטלקית במחזור שעבר, ותקווה להמשיך בבריחה כשתתארח אצל קרמונזה ביום ראשון. עוד קודם לכן, במוקד משחקי השבת, מנור סולומון ופיורנטינה יתארחו אצל האלופה נאפולי (19:00, ספורט3).
מנור סולומון שחקן פיורנטינה | אימג'בנק GettyImages, Gabriele Maltinti
נאפולי – פיורנטינה (19:00, ספורט3)
ימים לא פשוטים עוברים על אלופת איטליה, שניצחה משחק אחד בלבד בשבעת האחרונים בכל המסגרות. ביום רביעי היא הפסידה בביתה 3:2 דרמטי לצ'לסי והודחה מליגת האלופות מוקדם מהצפוי, ולאחר המשחק אנטוניו קונטה טען שהיעדרותם של שחקני מפתח רבים ובהם בילי גילמור, קווין דה בראונה, דויד נרס, מתאו פוליטנו, אנדרה-פרנק זמבו אנגיסה, אמיר רמאני והשוער ניה מילינקוביץ'-סאביץ' היא שגרמה לנפילה.
מנגד, פיורנטינה הפסידה באמצע השבוע לקומו והודחה מהגביע האיטלקי, ובליגה נכנעה לקליארי אחרי ארבעה מחזורים רצופים ללא הפסד – שבזכותם יצאה מהמקום האחרון. אם פיורנטינה תפתיע גם בנאפולי, היא תעלה מעל הקו האדום. מנור סולומון, שעלה מהספסל באמצע השבוע, צפוי לחזור להרכב אחרי שפתח לראשונה מול קליארי.
מה דעתך על הכתבה?