שרון מימר: "לא אריב על זה, כי לא מדובר בכסף שלי"

play
שרון מימר מאמן בני סכנין | דני מרון
צפו: לאחר שני ניצחונות רצופים, הפועל ירושלים נעצרה בסכנין עם 0:0 05:03

מאמן בני סכנין הודה אחרי התיקו נגד הפועל ירושלים: "כרגע אין חיזוק. נחוץ לנו עוד שחקן להתקפה, אך אעשה את המקסימום עם החומר שיספקו לי"

קבוצות: בני סכנין
(גודל טקסט)

המזל לא היה עם בני סכנין הערב (שבת) בתיקו 0:0 נגד הפועל ירושלים. פעמיים הכדור נעצר בקורה, וגם אחרי ההרחקה של אופק נדיר שהתעמת עם הקהל המקומי, לא השכילו שחקניו של שרון מימר להכריע את ההתמודדות וקרב התחתית הסתיים בתיקו ללא שערים.

אחרי המשחק אמר מימר: "כבר יצא לי לשחק מול קבוצות שנלחמות על חייהן, אלה משחקים קשים מאוד, היינו במשחק והיה חסר לנו עןד קצת מחץ כדי לנצח. כרגע אין כסף לחיזוק, אני לא אריב עם אנשים על זה כי לא מדובר בכסף שלי. אמרתי כבר שנחוץ לנו עוד שחקן להתקפה, אך עם החומר שיספקו לי אעבוד ואעשה את המקסימום".

שרון מימר מאמן בני סכנין
| דני מרון

בצד השני אמר זיו אריה אחרי שקבוצה סחטה עוד נקודה יקרה: "בדר"כ המשחקים בין הקבוצות הם שקולים ומאופיינים בקרב חפירות. בסך הכל אנחנו מקבלים את הנקודה וממשיכים הלאה. זה לא רלוונטי המיקום שלנו, אני תמיד אופטימי בנוגע להפועל ירושלים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי