חוזר למסלול האהבה: לואיס המילטון והנשים שסובבו אותו

מניקול שרזינגר, דרך דוגמניות על וזמרות - ועד קים קרדשיאן: חיי האהבה של אלוף העולם שוב בכותרות

(גודל טקסט)

אם יש דבר אחד שלואיס המילטון תמיד ידע לעשות טוב – חוץ מלנהוג – זה למשוך את תשומת ליבן של הנשים הכי מפורסמות בעולם. אלוף העולם שבע הפעמים אולי חווה עונה ראשונה מאכזבת עם פרארי, אבל בגזרת הרומנטיקה נראה שהוא שוב בעלייה.

אתמול (שני) נחשף כי המילטון, בן 41, מבלה לא מעט עם היזמית וכוכבת הריאליטי קים קרדשיאן ואתרי הרכילות מעבר לים כבר מדברים על רומן שמתחמם. קים, אם לארבעה, טסה במיוחד מלוס אנג'לס לבריטניה, והשניים בילו סוף שבוע אינטימי שכלל ארוחת ערב פרטית, ספא ועיסוי זוגי במתחם יוקרתי באזור כפרי בממלכה. לאחר שבילו יחד את הלילה בסוף השבוע, הם נצפו שוב בלונדון ביום ראשון – ובהמשך גם בפריז, במה שכבר הוגדר כדייט שלישי בתוך שלושה ימים בלבד.

אבל קים היא רק הפרק האחרון בספר האהבה העמוס של המילטון. הקשר הרציני והמתוקשר ביותר שלו היה עם הזמרת ניקול שרזינגר, איתה ניהל מערכת יחסים ארוכה, סוערת ומתוקשרת במשך שבע שנים. השניים נפרדו סופית ב-2015, אחרי שמועות על לחץ להתארס ופערים בלוחות הזמנים.

מאז, שמו של המילטון נקשר לשורה ארוכה של נשים מפורסמות: שאקירה, שאפילו עודדה אותו מהיציע בברצלונה; הדוגמניות וויני הארלו וברברה פלבין; הזמרת הבריטית ריטה אורה ואפילו ריהאנה.

אז האם קים קרדשיאן היא עוד תחנה בדרך – או התחלה של פרק רציני חדש? בינתיים, דבר אחד בטוח: גם מחוץ לסבב הפורמולה 1, לואיס המילטון יודע איך להישאר במרכז העניינים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי