הפועל פתח תקוה היא ללא ספק המרעננת הרשמית של העונה בליגת העל. הקבוצה שחזרה רק העונה מהליגה הלאומית, ניצבת לאחר 22 מחזורים במקום שמוביל לפלייאוף העליון לאחר עוד ניצחון מרשים, 1:2 על בני סכנין. בפודקאסט "הענק הירוק", יניב קטן ויואב גביזון החמיאו למאמן הקבוצה, עומר פרץ, ולא פסלו מעבר אפשרי שלו לתחנה הבאה כבר בקרוב.
"יש בליגה הלאומית יהלומים, לא פחות מזה, ועומר פרץ בא ואמר 'אני אין לי מה לחפש את הזרים האלה בחוץ'. לאף אחת חוץ מגדולות אין מערך סקאוטינג שנוסע לראות שחקנים בחו"ל, כולם מתבססים על קלטות. בקלטות כל אחד כוכב" אמר גביזון.
גביזון המשיך והסביר: "עומר פרץ היה שנה שעברה בליגה הלאומית, הוא בא ואמר 'צ'יפיוקה סונגה? הוא יהיה כוכב גם בליגת העל. ז'וסלן טאבי? מגה סטאר'. קליי שנה שעברה היה בכפר שלם מספיק טוב, אמר שהוא רוצה אותו. בהרכב של אתמול היו שבעה שחקנים ששיחקו בליגה הלאומית בעונה שעברה. תוסיף את מארק קוסטה שהיה בליגת העל".
יניב קטן אמר: "הוא פגע בכל ההימורים שלו וזה יפה, השאלה מה השלב הבא של עומר פרץ. השלב הבא בהרבה יותר מסקרן אותי, זה צריך להיות מועדון יותר גדול, קבוצה יותר גדולה, זו אופרה אחרת".
גביזון ניתח: "לעומר פרץ לקח זמן לעלות ליגה, יכול להיות שייקח לו גם זמן לקחת אליפות. יכול להיות שייקח לו זמן רגע לחבר את זה. אבל עומר ייקח", יניב קטן רמז ואמר: "אני מאחל לו, אבל שיהיה בצד שאני אוהב", גביזון לא פסל ועל רקע העובדה שברק בכר לא מחזיק בחוזה לעונה הבאה אצל הירוקים, אמר: "הלוואי, אני חושב שזה חיבור משמיים".
מה דעתך על הכתבה?