אחרי דניאל דאפה: מכבי נתניה תמכור גם את עוז בילו לקבוצה גדולה בליגת העל?

play
שחקן מכבי נתניה עוז בילו | ברני ארדוב
צפו: שער יפה של דאבו לא הספיק למכבי נתניה שסיימה בתיקו מאכזב מול ק"ש 03:11

לאחר מכירת דאפה וטאבי, סער טען שהמבחן של קסטין יהיה לשמור על השחקנים המשמעותיים לעונה הבאה. זריהן לא הסכים: "אתה אומר לא לשני מיליון יורו על דאפה? עד ינואר שעבר לא ידעת מי זה". ורמוט נתן דוגמא: "אתה רואה את אברמוב מוכר את שועה?"

(גודל טקסט)

בפודקאסט "קיק טוק" מבית אול אין סיכמו את חלון ההעברות של מכבי נתניה, אך הטונים עלו כשהפרשנים דנו במדיניות המכירה של השחקנים בקבוצה.

אופיר סער פתח את הדיון והדגיש את חשיבות שמירת השחקנים המרכזיים בקבוצה: "צריך לזכור, רוס קסטין מכר את דניאל דאפה להפועל תל אביב ואת ז'וסלן טאבי לסנדרלנד – צריך לראות פעם אחת שהוא מצליח להשאיר את השחקנים המשמעותיים שלו לעונה הבאה".

רועי זריהן הגיב בצורה נחרצת: "מה זה להשאיר? מה אתה אומר – שני מיליון יורו על דאפה לא? מה זה קשור אם אתה בעלים חדש? עד ינואר בשנה שעברה לא ידעת מי זה דאפה בכלל".

סער השיב ואמר: "הוא לא מכר את דאפה לפרמיירליג. אתה בא כבעלים חדש, אתה מדבר על אליפויות – אל תדבר. כל שחקן טוב שיש לך תמכור אותו לקבוצות אחרות בארץ? הוא אמר שיש להם תוכניות גדולות. אין מספיק שחקנים ישראלים וזרים כדי לוותר כל כך מהר".

רוס קסטין | ברני ארדוב

גילי ורמוט חיזק את הטענה: "אם אתה רוצה לשים את עצמך בטופ של הגדולות, אז אתה לא מוכר לקבוצה גדולה בליגה. אתה רואה עכשיו את ברק אברמוב מוכר את ירדן שועה?"

זריהן חידד את ההבדלים בין המקרים: "שועה? בשלושה מיליון יורו למכבי חיפה או למכבי תל אביב – כן. אבל דאפה זה שני מיליון יורו על שחקן שלא עשה כלום".

ורמוט המשיך והצביע על מחירי ההעברות הצפויים בקיץ: "עכשיו מגיעים לקיץ, הפועל באר שבע באה ואומרת למכבי נתניה – על עוז ביליון או על מאור לוי 1.5 מיליון יורו".

זריהן הבהיר את עמדתו: "לא. בילו זה לא דאפה. אם הוא ימכור, נדבר, כרגע הוא לא מוכר. שני מיליון יורו על דאפה, ששיחק חמישה משחקים, גם אני הייתי אומר כן – מה לעשות?"

לבסוף, שלמה וייס סיכם את הוויכוח: "אבל הוא מוכר, ברור לך שהוא מוכר".

קסטין ימכור אם תגיע הצעה מליגת העל? עוז בילו | ברני ארדוב

כידוע, מכבי נתניה צירפה בחלון ההעברות הנוכחי שלושה שחקנים זרים – הקשר הצרפתי וילאן סיפריאן, הבלם בקארי קונאטה ושחקן הכנף פדריניו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי