בדרך לחצי הגמר? מכבי ת"א גברה על ברטיסלבה במפגש הראשון | צפו

play
שחקני מכבי יעדים תל אביב | מכבי יעדים תל אביב
תקציר: מכבי ת"א גברה 2:3 על ברטיסלבה במפגש הראשון של רבע הגמר 02:13

האלופה גברה 2:3 במערכות ו-12:15 במערכה האחרונה ברבע גמר גביע האתגר. הגומלין בעוד 24 שעות שוב בסלובקיה (ד', 20:00, ספורט1)

(גודל טקסט)

מכבי תל-אביב בדרך להישג אדיר נוסף? הצהובים ניצחו הערב (שלישי) 2:3 דרמטי את המשחק הראשון ברבע גמר גביע האתגר בכדורעף נגד סלובן ברטיסלבה. הגומלין יתקיים מחר (20:00, בספורט1), גם כן בסלובקיה.

המשחק נפתח בצורה שקולה ושתי הקבוצות הראו יכולת טובה, כשאף אחת מהן לא מצליחה לייצר בריחה. הסלובקים היו הראשונים לפתוח פער של 3 נקודות במצב של 8:11 עליו הצליחו לשמור ואף להגדיל אותו לקראת סיום המערכה הראשונה שנגמרה בניצחון סלובקי 21:25.

הצהובים הגיעו למשחק עם הדחיפה האדירה שקיבלו בהדר יוסף מאוהדי מכבי תל-אביב, ועלו למערכה השנייה במטרה להשוות את המערכות. המערכה השנייה הייתה צמודה גם היא ובמצב של שיוויון 14:14, הצליחו שחקני מכבי לייצר יתרון והגיעו ליתרון 6 נקודות, עליו שמרו עד לסיום המערכה השנייה בה ניצחון 19:25.

המערכה השלישית המשיכה באותו הקצב, אך הפעם הסלובקים הצליחו לברוח מוקדם יותר, כשעלו ליתרון של 4 נקודות במצב של 5:9. המקומיים שמרו על היתרון אבל מכבי לא וויתרה והצליחה לחזור כמעט לשיוויון, כשצימקה ל-20:19, שלא הספיק לה והמערכה נגמרה בניצחון 22:25 לסלובקים.

שחקני מכבי יעדים תל אביב
ניצחון אדיר לצהובים | יח"צ – חד פעמי, מכבי יעדים תל אביב

המערכה הרביעית הייתה הצמודה ביותר. מכבי הובילה לאורך המערכה אבל לא הצליחה ליצור יתרון של יותר משלוש נקודות, כשהמארחים נשארים בתמונה. מכבי הובילה לאורך המערכה ובמצב של שיוויון 24:24 היא לקחה את ההובלה והצליחה לנצח 24:26.

במערכה המכריעה הצליחה מכבי לייצר יתרון 5:8 ולשמור עליו עד היתרון. הצהובים כבר הובילו 10:14 והחגיגות הצהובות התחילו, הסלובקים ענו עם שתי נקודות רצופות אבל מכבי זו מכבי והיא מנצחת 12:15 ועולה ליתרון במפגש הכפול.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב כדורעף

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי