אמר "לא" לאלופת אירופה לשעבר. דיווח: צ'אבי אלונסו מחכה להצעה טובה יותר

play
צ'אבי אלונסו | Aitor Alcalde
תיקתקנו, 20.2 06:22

על פי דיווח של RMC ספורט, המאמן הספרדי דחה את מארסיי בשל חוסר יציבות ניהולית ומתיחות פנימית, ומעדיף להמתין לפרויקט ספורטיבי ומוסדי יציב יותר. במקביל, שמו ממשיך לעלות כמועמד עתידי לליברפול אם תחליט לפתוח עידן חדש

(גודל טקסט)

צ'אבי אלונסו ממשיך לעמוד במרכז שוק המאמנים האירופי. על פי דיווח ב-RMC ספורט, המאמן הספרדי דחה הצעה רשמית לשמש כמאמנה החדש של אולימפיק מארסיי, שנמצאת בחיפושים אחר מחליף לרוברטו דה זרבי. לפי הדיווח בצרפת, אלונסו סירב באופן מיידי להצעה, כאשר הסיבה המרכזית היא חוסר היציבות הניהולית והמתיחות הפנימית בצמרת המועדון.

המאמן הספרדי, כך נטען, מעוניין בפרויקט בעל יציבות ספורטיבית ומוסדית גבוהה יותר, ונמנע מהצטרפות למועדונים המצויים בעיצומם של עימותים או טלטלות ניהוליות. אלונסו עזב את תפקידו בריאל מדריד בינואר האחרון, כחצי שנה בלבד לאחר שמונה למאמן הראשי בתחילת עונת 2025/26, אז החליף את קרלו אנצ'לוטי. הקדנציה הקצרה שלו כללה מספר אירועים שעוררו הדים בתקשורת הספרדית.

ארנה סלוט מאמן ליברפול | GettyImages

אחד הרגעים הבולטים היה ההפסד 3:2 לברצלונה בגמר הסופרקופה הספרדי. ימים לאחר מכן הופץ סרטון בו נראו קיליאן אמבפה ורודריגו מתעלמים לכאורה מהנחייתו לבצע מסדר כבוד ליריבה – תקרית שנתפסה כפגיעה בסמכותו בחדר ההלבשה. זמן קצר לאחר מכן הודיע המועדון על סיום דרכו, כאשר אלברו ארבלואה מונה למאמן זמני.

במקביל, שמו של אלונסו נקשר שוב לליברפול. המועדון האנגלי מצוי בעונתו השנייה תחת ארנה סלוט, אשר אינו עומד בפני פיטורים מיידיים, אך ספג ביקורת על כך שלא שחזר את היכולת מהעונה הקודמת. באנגליה מציינים כי אלונסו עשוי להוות אלטרנטיבה בכירה אם הנהלת ליברפול תחליט לפתוח עידן חדש באנפילד – מהלך שישאיר את המאמן הספרדי בכותרות גם בחודשים הקרובים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי