גיורא אנטמן סיפר: זה מה שאמרתי לבני אחרי שספג שמונה שערים

play
ניב אנטמן | ברני ארדוב
תקציר: מכבי נתניה – בית"ר ירושלים 8:2 05:31

שוער העבר ואביו של שוער מכבי נתניה עלה לשידור בתוכנית הספורט של 103FM והבהיר: "צריך לנטרל את רעשי הרקע, זה הדבר הכי חשוב"

(גודל טקסט)

גיורא אנטמן, שוער העבר ואביו של ניב אנטמן, עלה לשידור בתוכנית הספורט של 103FM עם משה פרימו, אורי אוזן ואופיר סער אחרי שבנו ספג שמונה שערים בהפסד מכבי נתניה לבית"ר ירושלים. אנטמן הסביר מה שחקני היהלומים צריכים לעשות לאחר התבוסה וסיפר מה אמר לבנו.

"לא פשוט לספוג שמינייה, עזבו את המספר, לספוג תבוסה זה לא נעים", הודה אנטמן. "ניב כבר לא צעיר, הוא יודע להתמודד עם מצבים כאלה. גם אני חוויתי דברים כאלה, יש לי כלים לתת, אז ממשיכים הלאה. הדבר שאני רוצה לציין הוא כשמסיימים משחק כזה הדבר הכי חשוב הוא לנטרל רעשי רקע".

ישנה את מאזן המשחקים ללא ספיגה של נתניה? ניב אנטמן | ברני ארדוב

פרימו קטע אותו: "אני לא מסכים איתך, אני לא מרחם עליהם, לא מוותר להם, לא סולח להם".

אנטמן ניסה להרגיע: "לפני הכל, כדי שספורטאי יתקדם אי אפשר לעשות משפט שדה, גם ברצלונה ספגה שמינייה וברזיל ספגה שביעייה".

פרימו התעקש: "ברזיל זכתה באליפויות עולם וברצלונה באליפויות אירופה, נתניה לא זכתה בתואר 40 שנה זה לא בר השוואה".

אנטמן הסביר: "הדרך הכי מהירה לצאת ממצבים היא נטרול רעשי רקע. מכבי תל אביב חטפה מבית"ר שישייה והעולם נמשך. ראיתי סרטון של השחקנים פונים לקהל מהלב, אז יש רגש גם לשחקנים. בגלל שניב משחק מעלים אותי לשידור, אם ניב לא היה משחק כנראה שלא הייתם מעלים אותי כדי שאדבר על נתניה. זו לא זכותי לדבר על נתניה, יש שם צוות נהדר. זו עונה ארוכה, עובדה שבדרך הוחלף מאמן. אין יותר טוב מהמשחק מול מ.ס. אשדוד כדי לייצר יכולת הרבה יותר טובה".

פרימו המשיך בקו הנוקשה: "אין אף ששחקן ששיחק מול בית"ר שאצלי היה מקבל דקה נגד אשדוד, כל ה-11 ביציע, אין להם את הזכות לעלות על המגרש באשדוד. יש לך ספק שאם הייתה למאמן אפשרות לעשות 11 חילופים במחצית הוא לא היה עושה?".

אנטמן השיב: "אני לא יודע ועדיין צריך לשמור על פרופורציה. אני מבין שאתה אומר דברים מהלב, אבל עדיין המועדון צריך לשמור על פרופורציה, ככה אני זוכר את זה ממכבי חיפה. אני חושב שבספורט אין יפה מהמשחק הקרוב לתקן ולשפר, דעת הקהל משתנה אחרי זמן מסוים. אמרתי לניב ללכת זקוף לאחר המשחק אם הוא מרגיש שעשה את המקסימום לאחר המשחק".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי