שלושה ימים חלפו מאז התבוסה המשפילה 8:2 לבית"ר ירושלים, ובמכבי נתניה הרוחות עדיין לא נרגעו. גם אוהדי הקבוצה מסרבים להירגע לאחר ההפסד הכואב, והרשתות החברתיות והפורומים השונים ממשיכים לסעור מאז המשחק.
היום (חמישי) נערכה אסיפה סוערת נוספת באימון הקבוצה, כאשר המאמן רוני לוי ממשיך להעביר מסר ברור לשחקנים שלו, שמה שהיה מול בית"ר לא יכול לחזור שוב: "המשחק נגד בית"ר היה בושה וחרפה וכולנו צריכים להתעורר. חייבים להיות חזקים, מלוכדים ובעיקר ביחד, כדי להחזיר את הכבוד. כל אחד ואחד כאן יצטרך לתת את הכול במגרש. מעכשיו כולנו נלחמים על השם שלנו ועל הכבוד של מועדון מכבי נתניה כולו".
בשבת תצא נתניה למשחק חוץ נגד מ.ס.אשדוד ובצוות המקצועי שוקלים כמה שינויים בהרכב, אחרי המשחק הגרוע שהציגה הקבוצה נגד בית"ר. איתי בן שבת, עמית כהן וגם וילאן סיפריאן, שנכנסו כמחליפים, נמצאים בתמונת ה-11 למשחק באצטדיון הי"א.
מה דעתך על הכתבה?