בשל המצב: משחקה של נבחרת הנשים בכדוריד נגד יוון נדחה

האיגוד קיבל הודעה על דחיית המשחק למועד אחר, כשהמטרה היא לקיימו בסלוניקי לפני הגומלין. חלופות נבדקות גם לגבי המפגש עם גיאורגיה

(גודל טקסט)

משחקה של נבחרת הנשים בכדוריד נגד יוון, שהיה אמור להתקיים ביום רביעי הקרוב בבית מכבי, נדחה בשל המצב הבטחוני במדינה. הבוקר (ראשון) קיבל איגוד הכדוריד הודעה רשמית על דחיית המשחק למועד אחר, שייקבע בהקדם.

האיגוד יצר קשר עוד אתמול עם התאחדות הכדוריד האירופית EHF ועם ההתאחדות ביוון והציע מספר אלטרנטיבות. המטרה היא לקיים את שני המשחקים בסלוניקי, משחק הבית ביום שישי והגומלין במועדו המקורי ביום ראשון הבא.

ה-EHF השיב שהוא עוקב אחרי המצב בישראל ושאל האם ניתן יהיה להוציא את השחקניות כדי שיגיעו בזמן למשחק. כעת בודקים באיגוד הכדוריד מספר אלטרנטיבות, בהן הוצאה של הנבחרת דרך ירדן. האופציה דרך ירדן תיבחן במידה ונתב"ג לא יפתח עד יום חמישי, היום בו הנבחרת אמורה בכל מקרה להמריא בטיסה ישירה של חברת ארקיע לסלוניקי וזאת במסגרת הסכם שיתוף פעולה בין החברה לאיגוד.

במקביל החלו בדיקות גם לגבי צמד המשחקים נגד גאורגיה, שאמורים להתקיים ב-19 וב-21 בחודש, תחילה בגאורגיה ולאחר מכן בישראל.

מור שאול, נבחרת ישראל בכדוריד
סיום מאכזב, מסע מעורר כבוד. מור שאול במשחק הנבחרת, אמש | אתר רשמי, Mummi -Lu איגוד הכדוריד האיסלנדי

מהאיגוד נמסר כי הוא מודה ל-EHF על ההחלטה להחזיר את המשחקים לישראל ולהתאחדות היוונית על שיתוף הפעולה, ומאמין שבסופו של דבר תימצא הדרך לקיים את צמד המשחקים, בצורה הטובה ביותר שניתן.

עוד באותו נושא: נבחרת ישראל בכדוריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי