טיבו קורטואה מרחיב את אחוזתו בעיר בואדייה דל מונטה, הממוקמת פחות משעה ממדריד, ומבצע שיפוץ מקיף בנכס חדש שרכש בשכונת היוקרה לאס לומאס. האחוזה נפרשת על פני שטח של כ־15,000 מ"ר, ועליו מוקם מבנה מגורים בשטח של כ־6,000 מ"ר – פרויקט שמוערך בכ-5 מיליון אירו.
למרות שמדובר במתחם הכולל אבטחה פרטית ומיקום דיסקרטי יחסית, שוער ריאל מדריד החליט לגדר את השטח כדי להבטיח פרטיות מרבית. האחוזה בעיצוב מודרני תכלול פאנלים סולאריים, מערכת חימום וקירור גיאותרמית וחניון רחב ידיים לאוסף רכבי היוקרה שלו. הבנייה מתבצעת לאחר שקורטואה, המכונה בחדר ההלבשה "טיבו", בחר להקים נכס המותאם באופן כמעט אישי לצרכיו.
אף שכבר החזיק בית בבואדייה מאז הצטרפותו לריאל מדריד בקיץ 2018, יחד עם אשתו הדוגמנית מישל גרציג, החליט הזוג לשדרג את מגוריו ולבנות אחוזה חדשה וגדולה יותר מכל נכס קודם שבבעלותו. הווילה הקודמת שלו, בשטח מגורים של כ־900 מ"ר על מגרש של 2,500 מ"ר, כללה שבעה חדרי שינה, חמישה חדרי רחצה ובריכת שחייה – אך רחוקה בהיקפה מהפרויקט החדש והשאפתני.
על פי הדיווחים, היקף השטח הבנוי באחוזה החדשה דומה בגודלו למתחם מסחרי גדול באזור – ומחולק לשלוש קומות, כאשר אחת מהן מוסתרת חלקית כדי לשמור על פרטיות המשפחה. המתחם כולו ממוקם על מגרש הגדול פי שבעה בערך מהנכס הקודם שבו התגורר השוער. את התכנון ביצעה חברת אדריכלות מדובאי המתמחה בבניית אחוזות רחבות היקף, תוך דגש על סגנון מינימליסטי, חלונות גדולים שמכניסים אור טבעי בשפע וטרסות רחבות הפונות אל הנוף.
המתחם החיצוני מרשים לא פחות: הוא כולל מגרש כדורגל פרטי, מגרשי פדל וטניס, מסלול קארטינג, מתחם משחקים לילדים, כמה בריכות שחייה, ולצד זאת – פיסת יער פרטית המשולבת בשטח האחוזה ומבטיחה חיבור ישיר לטבע ופרטיות מוחלטת. בנוסף, המתחם מצויד בפאנלים סולאריים ובמערכת חימום וקירור גיאותרמית, מה שהופך אותו לכמעט עצמאי אנרגטית ולאחד הנכסים הבולטים והמתקדמים באזור.
מעבר להצלחותיו בין הקורות של ריאל מדריד ונבחרת בלגיה, קורטואה פועל גם כמשקיע נדל"ן פעיל וצבר לאורך השנים נכסים משמעותיים. בשנת 2019 רכש בית בבואדייה שאותו מכר מאוחר יותר בכ־4.5 מיליון אירו. את האחוזה החדשה רכש, כאמור, בכ-5 מיליון אירו.
בנוסף, בשנת 2022 רכש אחוזה אייקונית בשטח של כ־10,000 מ"ר עם בית בגודל של כ־1,000 מ"ר, אשר הייתה בעבר בבעלות הזמר מיגל בוסה בסמוסגואס. העסקה הושלמה תמורת כ-6 מיליון אירו, אך על פי הדיווחים השוער מעולם לא התגורר בנכס הזה בפועל.
קורטואה ומישל ממשיכים להרחיב את אימפריית הנדל"ן שלהם: אחוזה יוקרתית בשטח 15 אלף מ"ר בבואדייה דל מונטה שעלתה כ-5 מיליון אירו, הכוללת וילה בת 6,000 מ"ר, מתקני ספורט, יער פרטי ופיתוח מתקדם עם אנרגיה סולארית וגיאותרמית
מה דעתך על הכתבה?