דיווח: ההחלטה שריאל מדריד קיבלה לגבי קיליאן אמבפה לקראת מנצ'סטר סיטי

על פי דיווח בספרד, הצרפתי כלל לא נצפה באימון הבלאנקוס לקראת המפגש בשמינית גמר ליגת האלופות ברביעי, כשהוא לא צפוי להיות משותף. מנגד, זה השחקן שחוזר

(גודל טקסט)

דרמה באימון ריאל מדריד לקראת המשחק הראשון בשמינית גמר ליגת האלופות מול מנצ'סטר סיטי: קיליאן אמבפה לא עלה כלל לכר הדשא ובכך למעשה אישר כי לא יהיה כשיר למפגש מול הקבוצה של פפ גווארדיולה ביום רביעי.

החלוץ הצרפתי, שחזר מפריז לאחר שבוע של טיפולים, סובל מפציעה בברך שמאל. בהמלצת הצוות הרפואי של המועדון הוא החליט שלא לקחת סיכון נוסף, ולכן לא השתתף באימון הקבוצה. המשמעות היא שהמאמן יצטרך למצוא פתרון אחר לחוד ההתקפה במשחק החשוב.

קיליאן אמבפה באימון ריאל מדריד | GettyImages, OSCAR DEL POZO/AFP

גם קאררס בחוץ

מי שעוד לא יהיה בסגל הוא המגן אלברו קאררס, שסובל מפציעה בשריר השוק. במועדון כבר פרסמו עדכון רפואי רשמי שמאשר את היעדרותו מהמפגש מול מנצ'סטר סיטי. קאררס מצטרף לרשימת נעדרים ארוכה שכוללת גם את אדר מיליטאו, דויד אלאבה, ג'וד בלינגהאם, דני סבאיוס ורודריגו, שעדיין נמצאים בתהליכי החלמה.

רודיגר צפוי להיות כשיר

לעומת זאת, אנטוניו רודיגר עשוי להיות כשיר למשחק למרות שספג מכה במשחק האחרון מול סלטה ויגו. הבלם הגרמני צפוי לנסות להתגבר על הכאבים כדי לעמוד לרשות הקבוצה במשחק החשוב בליגת האלופות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי