"שטחית וצפויה": מנצ'סטר סיטי על המוקד של התקשורת באנגליה

חניכיו של פפ גווארדיולה ספגו אש אחרי התבוסה לריאל מדריד: "ואלוורדה קרע אותם לגזרים במחצית הראשונה, בעוד ויניסיוס קרע אותם לגזרים בשנייה"

(גודל טקסט)

לאחר שהובסה בברנבאו 3:0 על ידי ריאל מדריד, עם שלושער של פדה ואלוורדה כבר במחצית הראשונה, מנצ'סטר סיטי, שנמצאת על סף הדחה מליגת האלופות וזקוקה לנס בגומלין, ספגה ביקורת חריפה בתקשורת האנגלית.

"מנצ'סטר סיטי הייתה חסרת שיניים כמו תינוק בן יומו", גרסו ב"סקיי ספורטס", "אבל קרדיט לריאל מדריד ולארגון שלהם, בהובלת רודיגר. הם היו כל כך צפופים והיקשו את המשחק. ארבלואה מצא נוסחה".

ב"דיילי מייל" כינו את ההופעה של הסיטיזנס "אסון הגנתי", והכתב הארי במפורט ציין: "אני עדיין לא מאמין למה שראיתי עכשיו. חשבתי שמנצ'סטר סיטי הוציאה את כל הזבל הזה מהמערכת שלה וחזרה להיות היא עצמה. ברור שלא, כי זו הייתה אחת מההופעות ההגנתיות הגרועות ביותר שראיתי שלהם תחת פפ גווארדיולה. פדריקו ואלוורדה קרע אותם לגזרים במחצית הראשונה, בעוד ויניסיוס ג'וניור קרע אותם לגזרים בשנייה. לסיטי יש מזל שהיא בפיגור של שלושה שערים בלבד".

שחקני ריאל מדריד חוגגים עם פדריקו ואלוורדה | רויטרס

"לילה עגום למנצ'סטר סיטי! כולם ציפו שסיטי תבוא לכאן ותעיף את מדריד החלשה, אבל היא עוזבת עם הזנב בין הרגליים. לילה קשה", סיכמו ב"דיילי מייל".

גם ב"סאן" תקפו בחריפות את ההופעה של הסיטיזנס: "רק בזכות הצלת הפנדל של ג'יאנלואיג'י דונארומה במחצית השנייה מויניסיוס ג'וניור, יש להם בכלל סיכוי באיתיחאד ביום שלישי. עם כל הדיבורים על רביעייה לסיטי – היה להם מזל שהם לא בפיגור של ארבעה שערים אחרי המשחק הראשון".

מאמן מנצ'סטר סיטי פפ גווארדיולה | רויטרס

לואיס ג'ונס מ"סקיי ספורטס" חיכה לתגובה של פפ: "הקבוצה שלו הייתה כל כך שטחית וצפויה. האם הוא שוב התעסק יותר מדי? או שהוא פשוט נתקל בקבוצה שעשתה רעש בשתי הרחבות? הוא יזעם מההופעה הזאת". חברו מייקל בראון הוסיף כי הולאנד היה "חלוד" וכי "ההופעות בחוץ עלו למנצ'סטר סיטי בעונה הזאת".

בתקשורת האנגלית הוסיפו: "משחק גרוע מאוד עבור מנצ'סטר סיטי. הציפיות היו גבוהות כשריאל מדריד חסרה כל כך הרבה שחקנים גדולים, אבל ברגע שריאל עלתה ליתרון לא הייתה תגובה מצד סיטי".

עוד באותו נושא: מנצ'סטר סיטי, ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי