גבי קניקובסקי ממשיך לספק שערים חשובים עבור פרנצווארוש. הקשר הישראלי כבש את שער היתרון בניצחון 0:2 על בראגה במשחק הראשון של שמינית גמר הליגה האירופית, ובהונגריה ציינו כי בתקופה האחרונה הוא הפך לשחקן שמבקיע את השער הראשון של קבוצתו, לאחר שעשה זאת גם בשלב הקודם מול לודוגורץ.
"אני תמיד רוצה לעזור לקבוצה, ואני שמח שיכולתי לתרום לניצחון", אמר קניקובסקי לאחר המשחק. "האמת היא שלני ג'וזף עשה את הצעד החשוב ביותר במהלך שהוביל לשער".
הקשר הישראלי הדגיש כי הניצחון הושג בזכות עבודה קבוצתית מול יריבה חזקה במיוחד: "זה היה מאמץ קבוצתי אמיתי. שיחקנו מול קבוצה טובה מאוד והשגנו תוצאה מצוינת, אבל אנחנו צריכים להישאר עם הרגליים על הקרקע".
על החוויה לשחק בנוקאאוט של הליגה האירופית: "זו הפעם הראשונה שלנו בשלב הזה של המפעל, עבור כמה מהשחקנים זו הייתה חוויה חדשה, והאוהדים כמובן עזרו לנו מאוד. הדבר החשוב ביותר הוא להילחם גם במשחק הבא. זה לא משנה אם אני או מישהו אחר נבקיע את השער".
מה דעתך על הכתבה?