כוכב הפועל י-ם על הדינמיקה עם הארפר: "לא חשבתי שאהפוך את הקבוצה לשלי"

play
ג'ארד הארפר, הפועל ירושלים | ברני ארדוב
צפו: הפועל ירושלים הצליחה לחזור מפיגור דו ספרתי, אבל הפסידה בוונציה 04:46

קשיוס ווינסטון הסביר ב"שוט" שהובהר לו עוד לפני שהגיע שהמטרה שלו היא להיות הרכז המחליף: "כשאני משחק איתו אני עובד יותר על תנועה ללא כדור. אני עוזר בכך שאני מאפשר לו לנוח ושלהתקפה עדיין יהיה שטף"

(גודל טקסט)

קשיוס ווינסטון הוא אחד החיזוקים המעניינים של הפועל ירושלים בקיץ. הגארד, שהיה חלק מהמהפכה בסגל שמטרתה לשפר את השטף ההתקפי של הקבוצה, התראיין לפודקאסט "שוט" מבית הפודיום וסיפר על השינוי בגישה של יונתן אלון והדינמיקה עם ג'ארד הארפר.

"אני חושב שיש איזון בכל הנוגע לסגנון המשחק", פתח ווינסטון. "המאמן התאים את עצמו לאישיות של השחקנים ונתן לנו להרים את הקצב יותר. בשבועות הראשונים הוא הסביר לי שהוא ייתן לי חופש אבל לא להשתגע כי צריכים איזון, אז הוא עשה עבודה טובה כי הוא נתן לנו חופש אבל גם שלט במידה במה שצריך".

על ההתאקלמות שלו: "היה תהליך, כי היה בסיס שחקנים שכבר הכיר אחד את השני אז הייתי צריך להתאים את עצמי ולהבין איך אני תורם לקבוצה ולהיפך, איך הם עוזרים לי".

ווינסטון מעלה את ירושלים ליתרון דו ספרתי | אודי ציטיאט

על החיבור עם הארפר: "היה טוב מהתחלה עם ג'ארד הארפר, אני מכיר אותו מגיל תיכון אז אני יודע כמה הוא משקיע, כמה הוא משמעותי לקבוצה. בשבילי זה תפקיד חדש בהיררכיה אבל זה לא קשה לשחק עם שחקנים מוכשרים ולהבין איפה אתה מתחבר כדי לעזור לקבוצה".

ווינסטון הסביר: "כשאני משחק עם הארפר אני עובד יותר על התנועה ללא כדור, אלמנטים אחרים במשחק. כשאני משחק בלעדיו אז אני הרכז, אבל אני עובד על להיות יותר שחקן שנע ללא הכדור. לא חשבתי שאני אהפוך את הקבוצה ל'שלי', הגישה הייתה לסייע לקבוצה כי ידעתי שמביאים אותי לתפקיד מסוים, להיות רכז מחליף".

קשיוס ווינסטון, הפועל ירושלים | ברני ארדוב

על הדקות בלי הארפר: "מפרגן למאמנים ולו שסומכים עליי ונותנים לי להיות אני. אני חושב שאני עוזר בכך שאני מאפשר להארפר לנוח ושלהתקפה עדיין יהיה שטף, אז זה מגניב להיות בתפקיד הזה. לא אמרו לי שאני מגיע לקחת את המקום של מישהו, הסבירו לי מה התפקיד שלי ואיך אני אעזור לקבוצה לנצח ואני מעריך את זה".

עוד באותו נושא: ג'ארד הארפר, הפועל ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי