לאחר שהעמידה אותו למכירה: מילאן כבר סימנה מחליף לכוכב הגדול

אחרי התקרית בהפסד ללאציו שעוררה את זעמה של ההנהלה, באיטליה דיווחו כי אם הרוסונרי אכן ימכרו את רפאל לאאו, שחקן הכנף של לייפציג סומן כמועמד להחליפו

(גודל טקסט)

הסערה סביב רפאל לאאו ומילאן מסרבת לגווע. לפי דיווח של "גאזטה דלו ספורט", אם סגנית אלופת הסרייה A והכוכב שלה אכן ייפרדו בסוף העונה הנוכחית, הרוסונרי כבר סימנו מועמד לרשת אותו – שחקן הכנף של לייפציג, אנטוניו נוסה. הנורבגי הבינלאומי, על פי הדיווחים, עשוי להיות זמין תמורת 35 מיליון יורו.

מוקדם יותר דווח ב"סקיי" כי לאאו וכריסטיאן פוליסיץ' ישרו ביניהם את ההדורים, יומיים לאחר המריבה במהלך ואחרי ההפסד ללאציו. לפי הדיווח, לאחר ניתוח הווידאו של המשחק, מול שאר חבריהם לקבוצה, שני השחקנים לחצו ידיים, וטענו כי הם מוכנים "להתחיל מחדש" יחד, לקראת תשעת המחזורים האחרונים של עונת הסרייה A.

רפאל לאאו שחקן מילאן מול גוסטב איסקסן שחקן לאציו | GettyImages, Danilo Di Giovanni

כזכור, האירוע האחרון שהצית מחדש את הביקורת על הכוכב הפורטוגלי של מילאן התרחש בהפסד ללאציו, אז לאאו ירד באיטיות מהמגרש בזמן חילוף. השוער מייק מניאן אף רץ עד לקו החוץ כדי לדחוף אותו פיזית החוצה, ובהמשך דווח כי הפורטוגלי גם דחה ניסיון של המאמן מסימיליאנו אלגרי לחבק אותו. לפי "גאזטה דלו ספורט", לאחר המשחק הוא אף המשיך לפרוק עצבים בחדר ההלבשה לעבר כריסטיאן פוליסיץ'.

לאחר התקרית, מספר כלי תקשורת באיטליה טענו כי במילאן כבר לא מאמינים שלאאו עוד "יתבגר", ומבינים שמדובר בחלק מהאישיות שלו ולא בחוסר ניסיון או גיל צעיר. בהתאם לכך, אין כרגע כוונה להאריך את חוזהו מעבר ליוני 2028, והרוסונרי אף מוכנים הפעם לשקול ברצינות מכירה שלו אם תגיע בקיץ הצעה אמיתית, כשבמועדון מקווים בעיקר לעניין מצד קבוצות הפרמיירליג.

עוד באותו נושא: מילאן, רפאל לאאו

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי