מכבי חיפה רוצה מאוד את השחקן שמבקש חוזה יותר גבוה משל דיא סבע

play
דיא סבע שחקן מכבי חיפה חוגג שער | ברני ארדוב
מתגעגעים? צפו בשערים הגדולים של העונה בליגת העל 03:20

שלמה וייס שפך אור על מה שקורה במו"מ בין הירוקים לאחד העוגנים הכי חשובים של הקבוצה בשנים האחרונות: "מרוויח מספרים מהגבוהים שהיו במכבי חיפה בכל הזמנים, יש ויכוח מהותי על אורך החוזה"

(גודל טקסט)

על רקע הניסיונות להגיע לאירופה העונה, מכבי חיפה כבר בונה את העונה הבאה. הירוקים כבר הודיעו על שדרוגו של ליאור רפאלוב לתפקיד המנהל המקצועי ועל הארכת חוזהו של המאמן ברק בכר לעונה נוספת, וכעת, מתפנים בכרמל גם כדי לבנות את הסגל.

ישנם מספר שחקנים שיסיימו את החוזה שלהם בתום העונה במכבי חיפה, כאשר השם הבולט משל כולם הוא כמובן עבדולאי סק. עתידו של בלם נבחרת סנגל (33) עדיין לא ברור, כאשר בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין", שלמה וייס, שמסקר את מכבי חיפה בספורט 1, שפך אור על מה שקורה מאחורי הקלעים, ומדוע בין הצדדים עדיין אין הסכמה על התנאים להמשך ההתקשרות.

עבדולאי סק שחקן מכבי חיפה | מאור אלקסלסי

"מכבי חיפה מאוד רוצה שעבדולאי סק ימשיך, אבל יש בין הצדדים ויכוח מהותי מאוד על אורך החוזה" סיפר וייס. "מכבי חיפה מציעה לו בסכומים שהוא מקבל עכשיו, חוזה לעונה אחת. הוא מתעקש על חוזה לשתי עונות. עכשיו יש שתי בעיות עיקריות: אחת, היא בעיה של הגיל, הוא בן 33, יסיים את העונה הבאה בגיל 35, זה שכר מהגבוהים במועדון".

וייס המשיך והסביר את "הסיבה העיקרית" שבגללה ישנם חילוקי דעות על אורך החוזה: "אלה מספרים מהגבוהים שהיו במכבי חיפה בכל הזמנים. הדבר העיקרי, זה שעוד שתי עונות הוא הופך לשחקן בעל מיסוי ישראלי, ואז זה לא רק שהוא הופך להיות מהגבוהים, אלא שהוא הופך להיות בפער יותר מכולם, יותר מדיא סבע (שמוערך בכ-600 אלף יורו לעונה)".

וייס המשיך: "מכבי חיפה שואלים את עצמם האם את כל הכסף הכי גדול הם ישימו על בלם בן 36? הם אומרים שמוכנים לעונה אחת ואחר כך לדון בהמשך, או לשתי עונות, שהעונה השנייה תהיה בשכר מופחת מאוד. ועל זה הוויכוח שם עכשיו, ויכול להיות שעל זה זה ייפול גם".

רועי זריהן אמר: "ירדן שועה ועומר אצילי, אנחנו יודעים שהם מרוויחים בנטו שלהם 350, בברוטו הם מרוויחים 700", גילי ורמוט הוסיף: "נכון, אבל הם שחקני התקפה, והוא שחקן הגנה שהוא בן 36".

עוד באותו נושא: דיא סבע, מכבי חיפה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי