הדוגמנית הארגנטינאית, שואנה גונסאלס, דיברה בראיון במדינתה על לילה בלתי נשכח שבו בילתה עם הכוכב הכי גדול במדינה, ליאונל מסי, אי שם בשנת 2011. גונסאלס טוענת שלאחר מסיבה שנערכה באותה שנה, שאל הפרעוש אם היא מעוניינת להתלוות לחדרו. "הוא היה צעיר מאוד, אבל ידע טוב מאוד מה הוא עושה", היא אמרה בראיון. "הוא שלח את המאבטח שלו לקרוא לי, והבנתי שהוא ביישן. דיברנו על מוסיקה ואז העניינים החלו להתחמם. עשיתי משהו בשבילו, וציפיתי לקבל תמורה, אבל הוא שכב שם כמו גופה".
לדבריה, השניים שוחחו תחילה כאמור על מוסיקה, ובהמשך עברו לדירתו של מסי בשכונת פוארטו מדרו בבואנוס איירס. לטענתה, החוויה הייתה מאכזבת מאוד, עד כדי כך שהיא תיארה את מסי כמי שהיה "חלש מאוד", ואף אמרה שבשלב מסוים זה הרגיש לה "כאילו אני עם גופה".
עוד הוסיפה כי ציפתה ממנו ליותר, ורמזה כי ההתנהלות שלו הייתה פסיבית מאוד לאורך כל המפגש. האמירות החריפות שלה הפכו במהירות לשיחה ברשת. למרות הסערה שעוררו הדברים, חשוב להדגיש כי מדובר בטענות אישיות של גונסאלס בלבד, שלא זכו לאישור מצד מסי או סביבתו.
מה דעתך על הכתבה?