אחד האוהדים המזוהים ביותר עם נבחרת אנגליה, אנדי מילן, החליט ללכת עד הסוף – ולמכור את ביתו כדי לממן את המסע שלו למונדיאל הקרוב. מילן בן ה-62, מורה לשעבר, הפך לדמות מוכרת במונדיאל בקטאר לאחר שתועד חוגג עם העתק של גביע העולם המיתולוגי. מאז הוא נחשב לאוהד קאלט, וכעת הוא מתכנן את המונדיאל העשירי שלו.
כדי להגשים את החלום, הוא העמיד למכירה את ביתו השני בצפון אנגליה בסכום של כ-350 אלף ליש"ט. "אני רוצה לראות את כל הטורניר", הסביר בריאיון ל"מירור". "אהיה בארצות הברית שבעה שבועות, וזה עולה הרבה כסף".
לדבריו, הוא מנסה לחסוך ככל האפשר: "אשן אצל חברים איפה שאפשר. יש לי מכרים במקסיקו, ונקובר ודאלאס. עלויות הטיסות גבוהות, אז הזמנתי מוקדם". המסע שלו יתחיל במשחק של אנגליה מול קרואטיה בדאלאס, ובהמשך הוא מתכנן גם טיול בדרכים, כולל ביקור בגרייסלנד – ביתו של אלביס פרסלי.
מילן, שכבר עוקב אחרי הנבחרת יותר מ-40 שנה, סיפר כי זהו צעד מחושב: "המונדיאל בקטאר היה מתנה לעצמי אחרי שנים של חיסכון. היה לנו בית שני במשך 27 שנה – והרגשתי שזה הזמן לממש אותו". לכל משחק הוא מגיע עם רפליקה של גביע העולם, אותה הוא מכנה "סופי", על שם בתו, והיא הפכה לסימן ההיכר שלו בקרב אוהדים מכל העולם.
מה דעתך על הכתבה?