בית"ר ירושלים תחזיר את אחד הסמלים שלה? "הוא מצפה לזה"

לאחר שאופיר קריאף הודיע על פרישה, ב"קיקטוק" סיכמו את הקריירה של קשר העבר שמזוהה עם הקבוצה מהבירה. גילי ורמוט סיפר עליו: "היה לוחם אבל לא היה אנטי כדורגל, עשה דברים שאתה אומר 'וואו'"

(גודל טקסט)

אחרי שנה ללא קבוצה, אופיר קריאף הודיע על פרישה ממשחק פעיל. קשר העבר, שנחשב לסמל בבית"ר ירושלים ואף זכה בגביע המדינה כקפטן הקבוצה בשנת 2023, עזב את הקבוצה בתום עונת 2023/24 לאחר שלא היה בתוכניות המקצועיות של ברק יצחקי ואלמוג כהן.

בפודקאסט "קיקטוק" מבית "אול אין" התייחסו לנושא, דנו בקריירה של קריאף ובאפשרות שישוב למועדון מהבירה. גילי ורמוט הודה: "אני לא מבין את העיכוב הזה בהודעות פרישה, גם בן שהר לא פרש, חאתם עבד אלחמיד, אריאל הרוש, גם ערן זהבי משך את זה".

שלמה וייס אמר: "נזכור מקריאף את הזהות הבית"רית, למרות שהיה בקבוצות אחרות, זכה בגביע עם מכבי חיפה".

אופיר קריאף, שחקן בית"ר ירושלים | ברני ארדוב

אופיר סער הצטרף לדברים: "הוא לא מגדולי הכדורגלנים כאן אבל הוא עשה קריירה מעניינת, בסוף אם הוא נכנס לקניון מלחה כל הילדים קופצים עליו. בסוף הוא מזוהה עם שני אירועים – הצ'צ'נים והגביע עם בית"ר".

ורמוט הוסיף: "אחת ההחלטות המהותיות של ברק יצחקי ואלמוג כהן הייתה להיפרד ממנו, כי לא בנו עליו וזו החלטה לא קלה ואמיצה, גם לא נתנו לו תפקיד ואני חושב שהוא מצפה לזה. הוא מסוג השחקנים שאסור לו לעזוב את הבית, אמרתי את זה על גל אראל בהפועל חיפה, בבית שלו הכי נוח וטוב לו".

שחקן בית"ר ירושלים אופיר קריאף | אריאל שלום

שחקן העבר, ששיתף פעולה עם קריאף במכבי חיפה, הוסיף: "אני לא חושב שבחדר הלבשה מחוץ לבית"ר הוא יכול להיות מה שהוא היה בבית"ר. חוויתי אותו במכבי חיפה אבל אני לא חושב שזו דוגמה. היו לו דברים טובים, היה לוחם, השאיר את הלב על הדשא וגם ידע לשחק כדורגל, הוא לא היה אנטי. הוא היה עושה לפעמים דברים שאתה אומר 'וואו'".

עוד באותו נושא: אופיר קריאף, בית"ר ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי