עתידו של רוברט לבנדובסקי בברצלונה נותר פתוח, כשחוזהו של החלוץ הפולני מסתיים בקיץ הקרוב – וההתלבטות סביבו רק הולכת ומעמיקה. במועדון מעוניינים להשאיר את החלוץ לעונה נוספת, כשז'ואן לאפורטה הצהיר על כך בעצמו, אך ההצעה כוללת תנאי מרכזי: קיצוץ משמעותי בשכרו.
לבנדובסקי, שמרוויח כיום כ-26 מיליון יורו ברוטו לעונה, נחשב לאחד המשתכרים הגבוהים בסגל – והנהלת המועדון מבינה כי המשך העסקתו באותם תנאים יקשה על חיזוק החלק הקדמי. במקביל, ב"מארקה" דווח שלא כל הגורמים במועדון תמימי דעים. יש מי שסבור כי עדיף לבצע ריענון ולא "לכפות" הישארות, אלא אם השחקן יסכים להישאר בתנאים נוחים יותר שיאפשרו בניית סגל מאוזן.
גם מבחינת השחקן עצמו, ההכרעה טרם התקבלה. "אני לוקח לעצמי זמן להחליט מה הכי טוב עבורי", אמר במסיבת העיתונאים האחרונה של נבחרת פולין, וציין כי ההחלטה צפויה להתקבל רק בסוף העונה.
לצד ההישארות בברצלונה, עומדות בפניו מספר אופציות. לפי "מארקה", קבוצות מערב הסעודית כבר הגישו הצעות עתק, וגם שיקגו פייר מה-MLS מפעילה לחץ לצרפו. עם זאת, בעיתון הספרדי טענו שמעבר לליגות אלו נתפס כצעד לקראת סיום הקריירה – מהלך שהחלוץ עדיין לא משוכנע לגביו.
במקביל, דווח שגם אופציה להישאר באירופה נמצאת על השולחן. ב"מארקה" נטען שיובנטוס ומילאן כבר הביעו עניין בצירופו, כשהגברת הזקנה אף מובילה את המירוץ בשלב זה.
מה דעתך על הכתבה?