עתידו של דניאל פרץ בסאות'המפטון עשוי להיות מושפע דווקא מעסקה אחרת בפרמיירליג. באנגליה מדווחים כי מעבר אפשרי של קרל ראשוורת' מקבוצת האם שלו ברייטון לקובנטרי סיטי, תמורת כ-20 מיליון ליש"ט, עשוי להשפיע על המשך דרכו של שוער נבחרת ישראל.
פרץ, שהבהיר לאחרונה כי הוא מרוצה מהדקות שהוא מקבל בסאות'המפטון ואף פתוח להישאר גם אם הקבוצה תשחק בצ'מפיונשיפ, הדגיש במקביל שהוא רוצה לשחק בליגות הבכירות. לכן, אם תגיע עבורו הזדמנות מקבוצות פרמיירליג, ייתכן מאוד שהישראלי שיעדיף לעזוב.
לפי דיווח של "Football League World", קובנטרי וברייטון עדיין לא סיכמו על עסקה עבור ראשוורת'. נכון לעכשיו, לברייטון יש את בארט ורברוגן כשוער ראשון, ולכן היא עשויה להסכים למכור את ראשוורת'. אלא שבאנגליה מציינים תרחיש נוסף: אם ברייטון תקבל הצעה גדולה על ורברוגן, היא עשויה למכור אותו, להשאיר את ראשוורת' כשוער הבכיר – ואז קובנטרי תחפש חלופה אחרת.
במקרה כזה, קובנטרי, שמוליכה את הצ'פיונשיפ ועשויה להעפיל לפרמיירליג לראשונה זה יותר מ-20 שנה, עעשויה להפנות את מלוא המאמצים לצירופו של פרץ.
נכון לעכשיו אין התעניינות קונקרטית או הצעות רשמיות בפרמיירליג עבור השוער הישראלי, אך הדיווח מבהיר כי ההתפתחויות סביב ראשוורת', ברייטון וקובנטרי עשויות להשפיע ישירות על עתידו בסנט מרי'ס.
על פי הדיווחים, כידוע, לסאות'המפטון יש אופציית רכישה בסך כ-7 מיליון ליש"ט, אך העסקה רחוקה מלהיות סגורה. העיתונאי ג'ק ראסר הדגיש הבוקר כי קבוצות נוספות כבר הביעו עניין בשוער, כאשר היכולת הגבוהה שלו בתקופה האחרונה לא נעלמה מעיניהן.
מה דעתך על הכתבה?