במסיבת העיתונאים לקראת משחק רבע גמר הגביע האנגלי שיתקיים מחר (שבת, 14:45, ספורט1) מול ליברפול, ניתח מאמן מנצ'סטר סיטי, פפ גווארדיולה, את מצבו הנוכחי של הקבוצה, וכן את העתיד האפשרי של כמה משחקניו.
המאמן הספרדי נשאל גם לגבי רודרי, שחוזהו מסתיים ב-2027 ונמצא על רדאר של ריאל מדריד, והשחקן עצמו לא פסל את האפשרות להצטרף אליהם, גווארדיולה התייחס לכך ואמר: "אין לי דעה. אני יודע מה כוונת המועדון ומה כוונת השחקן, אבל אני לא יודע יותר מזה". בהמשך הוסיף: "גם אני דיברתי על העתיד שלי פעמים רבות".
בנוסף, התייחס המאמן לפיל פודן, אחד משחקניו המועדפים לאורך זמן, שאיבד לאחרונה את מקומו בהרכב הפותח: "הוא בן 25 או 26, זכה שש פעמים בפרמייר ליג ועוד הישגים רבים כשחקן מרכזי. תרומתו הייתה מדהימה. זה נורמלי בקריירה ארוכה – בשלב מסוים הוא יחזור למסלול ויחזור לשיאו."
גווארדיולה התייחס גם לאפשרות של סיטי להגיע לשמונה חצאי גמר רצופים בגביע האנגלי, הישג שלא הושג מעולם: "מחר יש לנו הזדמנות להישג מדהים; אף אחד לא שיחק בשמונה חצאי גמר רצופים בגביע האנגלי. הגענו לשבעה, ושיחקנו בארבעה גמרים. זו תחרות יוקרתית ואחת מהקשות, ובנוסף נשחק מול יריב מיוחד עבורנו בעשור האחרון – ליברפול".
מה דעתך על הכתבה?