לא למד מאנסו פרננדס? עוד שחקן בכיר של צ'לסי הצהיר שהוא חולם על ריאל

play
שחקני צ'לסי חוגגים | BSR Agency
צפו: אברטון הנחילה לצ'לסי הפסד רביעי ברציפות עם 0:3 אדיר 01:18

בעוד הכוכב הארגנטינאי הושעה בשל פלירטוט עם ריאל מדריד, הקשר מויסס קאיסדו הפתיע בראיון ל-"אס" כשלא שלל מעבר לספרד: "אי אפשר לדעת מה יקרה, הזמן יגיד". האם משבר חדש בדרך ללונדון?

(גודל טקסט)

צ'לסי ניצבת בפני תקופה של חוסר ודאות במרכז השדה, לאחר שמויסס קאיסדו הפך לשחקן האחרון שהתייחס לאפשרות של מעבר עתידי לריאל מדריד. דבריו מגיעים ברגישות מיוחדת, מיד לאחר שחברו לקבוצה, אנסו פרננדס, קיבל סנקציה מהמועדון בעקבות הערות דומות על שאיפות עתידיות מחוץ ללונדון. בראיון ל-"אס" נשאל הקשר האקוודורי ישירות אם הוא יכול "לדמיין את עצמו בלבן" בברנבאו. קאיסדו, שמשמש עמוד תווך בפרויקט של צ'לסי בסטמפורד ברידג', לא שלל את האפשרות של מעבר לספרד בהמשך הקריירה.

בדבריו, שדווחו כחיוך על פניו, אמר קאיסדו: "אי אפשר לדעת בכדורגל, נכון? יש לי חוזה בצ'לסי כרגע. האמת היא, שלא חשבתי באמת על מועדון אחר, על לעזוב את לונדון, אבל בסופו של דבר – אי אפשר לדעת. כל מה שאני רוצה זה להנות. יש לי חוזה ואני רוצה להמשיך לשחק כל עוד אלוהים מאפשר. אחר כך נראה מה יקרה. יש לי חוזה, אבל נראה מה העתיד צופן. בואו נראה אילו הפתעות מחכות לנו. צ'לסי הוא מועדון מצוין. הם עזרו לי הרבה מאז שהגעתי. אני רוצה להחזיר להם, להראות את זה בכל משחק, כל עוד אני כאן. ובסופו של דבר – הזמן יגיד".

הערותיו של קאיסדו מגיעות ברגע עדין במיוחד, לאור הסנקציה הפנימית שהוטלה לאחרונה על פרננדס. כוכב נבחרת ארגנטינה וזוכה גביע העולם קיבל מהמועדון עונש השעייה משני משחקים בעקבות התייחסותו לאפשרות הצטרפות לריאל מדריד, שהמועדון ראה בה הפרה של התרבות הפנימית שמתקבעת תחת הנהלת המועדון הנוכחית.

מאמן הקבוצה, ליאם רוזניור, אישר כאמור כי השעיית פרננדס מגיעה בשל התנהלותו מול התקשורת והעיסוק בפומבי בריאל מדריד. החלטה זו משקפת שינוי משמעותי במדיניות הקשוחה של צ'לסי כלפי שחקנים שמביעים רצון לשחק במועדון אחר בעודם תחת חוזה ארוך טווח.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי