עירוני נהריה עוברת בימים האחרונים תקופה לא פשוטה בעקבות המצב הביטחוני באזור. הקבוצה קיבלה אתמול הודעה רשמית כי גם המשחק היום (שני) נגד מכבי רחובות לא ייערך בעיר, אלא באולם רמז בקריית אתא, כפי שקרה גם במשחק הקודם נגד מכבי פתח תקוה.
בקבוצה גם לא אהבו את ההחלטה שלא לאשר את האולם הביתי לקראת המשחק היום נגד רחובות, איימו שלא להופיע להתמודדות אם ההחלטה לא תשונה – ורק לאחר האיומים הוחלט לדחות את המשחק.
אלא שלצד המצב הביטחוני, מתמודדת נהריה גם עם אירועים לא פשוטים נוספים. אחד מהם התרחש באימון הקבוצה בימים האחרונים, שנערך מחוץ לעיר, כאשר הזר מרסלוס ארלינגטון, שהגיע לאימון ברכבו, נלחץ בזמן האזעקה ועבר תאונת דרכים.
לאחר התאונה ביקש השחקן, שבנהריה הצליחו להשאיר במועדון בתקופה האחרונה, לעזוב והוא נחוש לעשות זאת. במועדון מפעילים עליו לחץ כבד להישאר, מאחר שארלינגטון הוא אחד השחקנים המובילים והחשובים בקבוצה, אך במקביל כבר החלו לבדוק אפשרויות לצרף מחליף, כשמועד סגירת הרישום של זרים בליגה השנייה הולך ומתקרב.
מה דעתך על הכתבה?