נערכת לחזרה: צ'אד בראון חתם במכבי ר"ג. גם כוכב הלאומית בדרך

הקבוצה של ברנר מתחזקת עם האמריקאי ששיחק בעבר בליגת העל. גם שחקן הפנים של הפועל חיפה, מהזרים הבולטים בליגת המשנה, סיכם

(גודל טקסט)

קבוצות ליגת העל צפויות לשוב לפרקט בעוד עשרה ימים, והיום (רביעי) מכבי רמת גן הודיעה על חיזוק נוסף לאחר צירופו של טרבור לייסי לפני מספר ימים ולקראת משחקה הראשון אחרי הפגרה מול נס ציונה.

רמת גן החתימה את צ'אד בראון (29, 2.06 מטר), המגיע לישראל מאינדונזיה. בראון שיחק בישראל בעונת 2022/23 בהפועל גלבוע, בשורותיה שיחק בממוצע 23.4 דקות למשחק ובהן קלע 9 נקודות בממוצע למשחק לצד 6.7 כדורים חוזרים. לאמריקאי ניסיון עשיר באירופה שכן שיחק ביוון, פולין, גרמניה וטורקיה.

לצד זאת, רמת גן סיכמה גם על צירופו של ווסלי האריס, אחד הזרים הטובים בליגה הלאומית. שחקן הפנים של הפועל חיפה עוזב את הכרמל לאור ההגעה של דרק אוגביידה לקבוצה.

ווסלי האריס שחקן הפועל חיפה כדורסל בדרבי מול מכבי חיפה
ווסלי האריס בדרבי | אתר רשמי, ליאור פורמן מנהלת ליגה לאומית Winner

אלון בירנצויג מנכ"ל מכבי קבוצת כנען רמת גן אמר: "אנו מתמודדים עם מציאות לא פשוטה בה שחקנים מהססים להגיע לישראל. אנחנו עושים מאמצים גדולים כדי לחזור לליגה בעוד כעשרה ימים בצורה המיטבית במגבלות הזמן והקשיים האובייקטיבים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי