לפי דיווחים בספרד ובטורקיה, ברצלונה מנסה לקדם עסקה לרכישת ויקטור אוסימן מגלאטסראיי, ובמקביל הציעה לרוברט לבנדובסקי הארכת חוזה בעונה אחת בלבד.
על פי הדיווח שמתפרסן ב'אס' הספרדי, בברצלונה מעוניינים לצרף את החלוץ הניגרי ואף נערכים לכך תקציבית, אך במקביל גם אתלטיקו מדריד עוקבת אחר ההתפתחויות ונחשבת לאחת המועמדות לצרפו, במיוחד לאור העזיבה של אנטואן גריזמן ל-MLS בתום העונה הנוכחית.
בגלאטסראיי דורשים כ־140 מיליון אירו עבור אוסימן, הנחשב לאחד החלוצים היקרים בעולם, בעוד שהשחקן עצמו עדיין מתאושש מפציעה ומתאמן עם מגן מיוחד, כשהחזרה המלאה צפויה בדרבי מול פנרבחצ'ה.
במקביל, לפי דיווח במונדו דפורטיבו, בברצלונה עדיין לא שללו על הסף את ההישארות האפשרית של רוברט לבנדובסקי, כאשר הפולני קיבל הצעת הארכת חוזה מאלופת ספרד לעונה אחת בלבד ובשכר נמוך יותר. סוכנו, פיני זהבי, נפגש עם נציגי המועדון כדי לקבל את תנאי ההצעה.
לפי דיווחים שפורסמו עוד קודם לכן, ללבנדובסקי יש גם הצעות נוספות ממילאן, יובנטוס, שיקגו פייר ומספר קבוצות מהליגה הסעודית, כאשר ההחלטה הסופית שלו צפויה להתקבל עד סוף החודש.
מה דעתך על הכתבה?