ריאל מדרידהמריאה הבוקר למינכן לקראת משחק הגומלין ברבע גמר ליגת האלופות מול באיירן מינכן מחר (רביעי, 22:00), אך עשתה זאת ללא הבלם ראול אסנסיו. השחקן לא נכלל בסגל של המאמן אלברו ארבלואה בעקבות קלקול קיבה.
למרות ההיעדרות, ההחלטה לא צפויה לשנות את התוכניות המקצועיות של המאמן, שתכנן ממילא לפתוח עם אונטוניו רודיגר ואדר מיליטאו במרכז ההגנה באליאנץ ארנה. עם זאת, ההיעדרות כן מצמצמת את האפשרויות במקרה של פציעות או שינויים במהלך המשחק.
אורליאן טשואמני המריא למינכן למרות שהוא מושעה ולא יוכל לשחק. הוא ילווה את הקבוצה מהיציע במטרה לתרום לאווירה ולחיזוק המורל בחדר ההלבשה.
גם השוער טיבו קורטואה, שמתאושש מקרע בשריר הארבע ראשי ברגל ימין, רצה להצטרף לנסיעה כדי לתמוך בקבוצה – אך במועדון העדיפו שלא יעשה זאת, בשל הצורך לשמור על תהליך ההחלמה שלו במתחם האימונים.
מה דעתך על הכתבה?