"שחקן פנטסטי": כוכב ריאל מדריד ניתח את סיכויי קיין לזכות בכדור הזהב

play
הארי קיין | GettyImages
שערי השבוע של ספורט1 02:43

רגע לפני המפגש הלוהט מול באיירן מינכן, חברו של החלוץ לנבחרת אנגליה טען: "זה יהיה תלוי בהישגים של הקבוצה ובמה שיעשה עם אנגליה"

(גודל טקסט)

לקראת גומלין רבע גמר ליגת האלופות הערב (22:00), כאשר ריאל מדריד תתארח אצל באיירן מינכן בניסיון למחוק פיגור 2:1, כוכב הבלאנקוס ג'וד בלינגהאם התייחס לסיכוייו של קפטן הבווארים הארי קיין לזכות בכדור הזהב.

הקשר כינה את חברו לנבחרת אנגליה "שחקן פנטסטי" והדגיש כי ההכרעה בתואר האישי תלויה בהצלחה הקבוצתית – גם בבאיירן וגם עם הנבחרת במונדיאל הקרוב. קיין מוביל את קבוצתו לעבר אליפות בונדסליגה שנייה ברציפות, כשהוא מוליך את טבלת הכובשים עם 31 שערים בליגה, ובמאזנו כבר 49 שערים ב-41 הופעות בכל המסגרות העונה.

קיין ובלינגהאם מתחבקים | GettyImages

בלינגהאם הודה באיום שמציב קפטן נבחרת אנגליה, והחמיא ליכולת ההבקעה שלו ברמות הגבוהות. לקראת המשחק בגרמניה, קשר ריאל מדריד שיתף בפיקנטריה האישית, בשל העובדה שאחיו ג'וב משחק בבורוסיה דורטמונד, יריבתה הגדולה של באיירן.

למרות זאת, בלינגהאם לא הסתיר את ההערכה כלפי קיין: "זו גאווה שיש אותו בנבחרת אנגליה, ובשנתיים-שלוש האחרונות הוא הראה עד כמה הוא טוב".

כשנשאל האם החלוץ הוא הפייבוריט לזכות בכדור הזהב, הבהיר הקשר: "זה יהיה תלוי מאוד בהישגים של הקבוצה ובמה שיעשה עם אנגליה. הם הולכים לזכות בבונדסליגה, וזה כואב כי אחי משחק בדורטמונד".

הארי קיין שחקן באיירן מינכן חוגג שער | GettyImages, OSCAR DEL POZO/AFP

עוד הוסיף בלינגהאם על ההתמודדות הישירה מול קיין: "הוא השתפר. הוא חלוץ מבריק ותענוג לראות אותו משחק. נראה אם הוא יכול לקחת את סגנון המשחק הזה למונדיאל. מחר אני מקווה שהוא לא יופיע, או שנצליח לעצור אותו".

חלוץ באיירן מגיע לגומלין כשהוא קרוב לציון דרך נוסף, בניסיון להשתוות לשיא של סטיבן ג'רארד עם כיבוש בחמישה משחקי ליגת האלופות רצופים, ואף עשוי להפוך לראשון שתורם לשער בחמישה משחקים רצופים מול ריאל מדריד – בקרב שיכול להשפיע גם על המאבק לתארים האישיים וגם על זהות העולה לחצי הגמר.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי