עדיין לא ברור מה יהיה הצעד הבא של ערן זהבי בעולם הכדורגל, אם בכלל יהיה כזה, אבל דבר אחד בטוח: מעניין מאוד יהיה לראות את התנהלותו של כוכב העבר, אם אכן ישמש כמנהל מקצועי של מועדון בישראל.
בינתיים, ערן זהבי דיבר בתוכנית הספורט של 103FM על כך שלטענתו, קבוצות בישראל מוכרות מהר מדי את הכוכבים שלהם לקבוצות מעבר לים.
לדוגמה, זהבי משוכנע שמכבי חיפה הייתה יכולה למנוע את עזיבתו של ענאן חלאילי לפני שתי עונות: "מה היה קורה אם היו דוחים את ההצעה של סן ז'ילואז בשנה? מה היה קורה אם היו אומרים לו 'לא'? היו משאירים אותו ומעבירים אותו לקבוצה יותר גדולה מסן ז'ילואז".
הימור? לא אם שואלים את זהבי: "אם אתה אומר שזה הימור, אז אנחנו לא מבינים כדורגל. אם סן ז'ילואז היו מוכנים לשלם עליו שבעה מיליון יורו ועכשיו רוצים למכור אותו ב-20 מיליון, מה היה קורה? פה, שחקן שיחק שנה במועדון. אני אמרתי את זה אגב גם על דור תורג'מן, אני לא הייתי מוכר את דור תורג'מן ל-MLS, מצטער".
ערן זהבי המשיך ודיבר גם על הכוכב שעזב את מכבי תל אביב בקיץ, גבי קניקובסקי: "בעקבות הניהול, נכנס האגו. מה אני מתכוון? לגבי קניקובסקי יש חוזה לעוד שנה? למה מדברים איתו בתחילת השנה או באמצע השנה? דור פרץ עד עכשיו בלי חוזה אגב. כשיש שחקנים כאלה, צריך לבוא ולסגור מו"מ בעשר דקות. בעשר דקות משא ומתן אני פותר את זה. ואני אמרתי לגבי קניקובסקי, 'אני עכשיו המנהל המקצועי', לך תשאל שחקנים – אני פתרתי איתו את זה בעשר דקות".
מה דעתך על הכתבה?