מכבי חיפה עשתה טעות ענקית? "תמוה בעיניי שהוא פנוי ושחר לא פנה אליו"

play
דורש שינוי בגישה. יעקב שחר | מאור אלקסלסי
צפו: מכבי תל אביב ניצחה 2:3 את מכבי חיפה במשחק ענק ועלתה לגמר הגביע 04:48

יוני הללי ביקר בחריפות ב-103FM את ההחלטה למנות את ברק בכר: "לא הביא כלום. אם הוא לא מגיע לאירופה, מצפה ממנו שייתן להנהלה להחליט מחדש לגביו". וגם: הביקורת הקשה על עיסאת ומצבו של קוז'וך

(גודל טקסט)

לקראת המשחק בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה הערב (ראשון, 20:00, ספורט2), בתוכנית הספורט של 103FM דנו במצבה של האורחת. יוני הללי, משה פרימו ויניב טוכמן התייחסו למטרות של הקבוצה של ברק בכר וביקרו את ליסב עיסאת.

הללי פתח: "אני חושב שמכבי חיפה בצרות, כי ברק בכר לא הביא שום דבר מהניסיון שלו, שום כלום. אני ציפיתי שברק בכר יביא קצת מברק בכר, לא קיבלתי ממנו ומכל הצוות שלו שכל מה שהם מתמחים בו זה לעשות שוק מהספסל של מכבי חיפה".

ברק בכר | דני מרון

"יעקב שחר רוצה את אירופה רק בשביל לשחק באחד המפעלים, אלא כדי למשוך זרים, יש לזה השלכות אדירות", הבהיר הללי. "הסיכוי קטן מאוד, אם החוזה של ברק בכר לעונה הבאה מותנה בהגעה לאירופה – זה טוב. אני מצפה שברק בכר יודיע בסוף השנה שאם הוא לא השיג את המטרה הוא נותן להנהלה להחליט מחדש".

פרימו ביקר בחריפות את הבלם הצעיר: "עשיתם מליסב עיסאת שעולה עם סרט על הראש כאילו הוא מאלדיני וביום טוב הוא בלם חלש. רק הוא לבד היה שווה ארבעה שערים מול מכבי תל אביב".

טוכמן הודה: "מאוד תמוה בעיניי שרן קוז'וך פנוי ויעקב שחר לא חשב עליו, אלונה ברקת חייבת לסגור אותו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי