תקופתו של מוחמד סלאח בליברפול נכנסת לשבועות האחרונים שלה, והמעבר לליגה הסעודית נראה יותר ויותר סביר עבור השחקן שעוזב בהעברה חופשית. לפי הדיווחים, מספר מועדונים עשירים מתחרים על החתמתו, כאשר אל נאסר נכנסה למירוץ – מה שמעלה את האפשרות שסלאח ישתף פעולה עם כריסטיאנו רונאלדו.
האפשרות לאיחוד בין סלאח לרונאלדו צוברת תאוצה, אך לפי הדיווח ב-"TEAMTalk" קיימים גם סימני שאלה פנימיים לגבי ההתאמה ביניהם והאם רונאלדו יסכים לחלוק את אור הזרקורים. למרות זאת, קרן ההשקעות הסעודית נחושה להביא את סלאח לליגה, כשהוא נתפס כהחתמה יוקרתית החורגת מעולם הכדורגל ומשמשת גם כשגריר תרבותי.
במקביל, בדיווח נטען כי לא רק אל נאסר בתמונה – ולא פחות מארבע קבוצות סעודיות נוספות עוקבות אחרי ההתפתחויות, בהן אל איתיחאד, אל אהלי ואל הילאל, לצד אל קאדסיה שמאומנת על ידי ברנדן רוג'רס, אקס ליברפול.
בתוך כך, האדומים כבר נערכים לעידן שאחרי סלאח, כאשר המאמן ארנה סלוט התייחס לאתגר שבמציאת מחליף לשחקן שכבר כבש מעל 250 שערים במועדון, כולל בניצחון 1:2 על אברטון בדרבי.
סלוט אמר לפי המשחק מול הטופיז: "אנחנו יודעים שרובו ומו יעזבו, זה אומר להחליף שני שחקנים, אבל גם יודעים שקוסטאס צימיקאס חוזר. המטרה הראשונה היא לראות איך אנחנו פועלים בעמדה של מו – האם להחליף אותו בשחקן דומה או לעשות זאת אחרת".
סלאח, שצפוי לסיים תשע עונות בליברפול עם שמונה תארים מרכזיים, צפוי לקבל פרידה חגיגית מהקהל באנפילד. כעת, כשהעונה מתקרבת לסיומה, הוא ינסה לסייע לקבוצה להשיג כרטיס לליגת האלופות – לפני ייתכן שייצא ליעד חדש ומסקרן, ואולי גם לשיתוף פעולה היסטורי עם כריסטיאנו רונאלדו.
מה דעתך על הכתבה?