רצף הניצחונות המרשים של סאות'המפטון נעצר אמש (שלישי) עם תיקו 2:2 מאכזב מול בריסטול סיטי, תוצאה שהותירה אותה במקום הרביעי בטבלה כשנותרו שני מחזורים לסיום עונת הצ'מפיונשיפ. הכרטיס הישיר לפרמיירליג כבר נראה רחוק, אך דניאל פרץ וחבריו כמעט הבטיחו מקום בפלייאוף – הישג שבהחלט היו מקבלים כשהישראלי הצטרף בינואר, אז הקבוצה הייתה רק במקום ה-15.
"ברור שאנחנו מתוסכלים, כי הרגשנו שהגיע לנו לנצח, עשינו הכול בשביל זה. פעמיים היינו בפיגור ועדיין הצלחנו לחזור, אז אני חושב שאנחנו יכולים להיות גאים בזה", סיכם שוער נבחרת ישראל. "אנחנו משחקים כל כך הרבה שאין לנו זמן להיות מאוכזבים. ברור שרצינו לנצח, אנחנו מתוסכלים, אבל זהו, זה מה שיש, אנחנו לא יכולים לשנות את זה, אז מסתכלים קדימה וממשיכים".
פרץ הוסיף: "יש לנו את הביטחון ואת האנרגיה שאנחנו מביאים אחד לשני ואנחנו יודעים שאנחנו יכולים לעשות את זה. אנחנו יכולים לעשות הכול, בגלל זה הכדורגל כל כך פופולרי – הכול יכול לקרות. אז כן, אנחנו מאמינים ומנסים ליצור כמה שיותר. הדבר הכי חשוב הוא שלא נאשים אף אחד. אנחנו נהיה יחידה אחת ונישאר יחד. עכשיו זה עניין של להתכונן ולעשות הכול כדי לנצח בשבת".
המאמן טונדה אקרט סיכם: "אני חושב שזה לא היה המשחק הכי טוב שלנו העונה, אבל עם כמות המשחקים שיש באפריל קשה להיות תמיד בשיא היכולת. אנחנו תמיד משחקים כדי לנצח וזה היה גם היום. לקחת נקודה אחת במשחק בית, עם השאיפות שיש לנו, זה צריך להיות קצת מאכזב, אבל שמים את המשחק מאחורינו וממשיכים".
מה דעתך על הכתבה?