בדרך חזרה לפרמיירליג? המועדון שמעוניין ברובן אמורים

הפורטוגלי פוטר מתפקידו כמאמן מנצ'סטר יונייטד בינואר האחרון, 14 חודשים אחרי שהגיע למועדון, וכעת - הוא עשוי לחזור לליגה הטובה בעולם

(גודל טקסט)

חודשים ספורים לאחר שפוטר מתפקידו בתור מנצ'סטר יונייטד, רובן אמורים עשוי לקבל הזדמנות לשקם את שמו בפרמיירליג – ומהר מהצפוי.

המאמן הפורטוגלי פוטר בינואר האחרון לאחר 14 חודשים בלבד בתפקיד, עם מאזן ניצחונות של 31.9% בכל המסגרות בתקופתו במועדון – הגרוע בתולדות המועדון. מאז שמר אמורים על פרופיל נמוך, וכוונותיו לגבי העתיד אינן ידועות. שמו קושר עם חזרה לבנפיקה, שם שיחק בעבר.

רובן אמורים | Gareth Copley

כעת, לפי "TeamTalk", מועדון פרמיירליג זיהה את אמורים כאחד המועמדים המובילים לתפקיד המאמן לקראת העונה הבאה – ומדובר בהזדמנות שיכולה להיות פתח לתחייה מקצועית של ממש. יתרון משמעותי עבור כל קבוצה המועניינת בו הוא שחוזהו פקע, ולכן לא תידרש לשלם פיצויים למועדון אחר.

קריסטל פאלאס, שמתכוננת לחיים ללא מאמנה הנוכחי אוליבר גלסנר, מועניינת בשירותיו של אמורים. גלסנר כזכור, אישר את עזיבתו בסוף העונה לאחר חיכוך עם הנהלת המועדון לפני מספר חודשים. מינוי אמורים עשוי להיות התאמה טובה לנשרים, שכן גם הוא, כמו גלסנר, ידוע בחיבה שלו למערך 3-4-2-1.

לצד אמורים, נשקלים גם אנדוני איראולה מבורנמות', תומאס פרנק לשעבר מאמן ברנטפורד וטוטנהאם, ורובי קין שהרשים בהנהגת פרנצווארוש ההונגרית.

רובי קין | Christian Kaspar-Bartke

עם זאת, לפי הדיווחים, המועמד המוביל של פאלאס הוא דווקא פרנק למפארד, שהוביל את קובנטרי לעלייה לפרמיירליג – אם כי המועדון לא ממהר לשחרר אותו ערב עונת הבכורה שלו בליגה העליונה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי