ענר שכטר, אחיו של איתי שכטר, התארח בפודקאסט "המאמי הלאומית" מבית "הפודיום", ונשאל מיהו השחקן הגדול ביותר ששיחק איתו לאורך הקריירה שלו.
שכטר השיב: "גילי ורמוט. כוכב. הוא עושה לך הטעיות, אתה חושב שאתה מגיע אליו – אין לך סיכוי בעולם. בימים היפים שלו זה צעד ראשון שאי אפשר היה לתפוס אותו. הוא שיחק עם מישהו שאני מכיר בשיא של שניהם בגרמניה (אחיו איתי שכטר), גילי זה טופ לבל של כדורגלן שהיה פה. גילי בירך אותי בבר המצווה בגיל 13, ואחרי עשר שנים שיחקתי איתו בהפועל חיפה".
ליאור ברקוביץ' הוסיף: "מה שוורמוט היה עושה באימונים זה משהו אחר. לשנינו לא הייתה קריירה מפוארת, לי ולענר, אבל וואלה – זכינו להיות עם ורמוט בחדר ההלבשה. אין שחקנים כאלה. פאקינג ורמוט, כוכב אחי. הוא לא מתאים לפרמיירליג, זה כמו מה שאבא שלי אמר על ראובן עטר – זה אותו סטייל".
מה דעתך על הכתבה?