הנהלת מכבי נתניה רצתה לערוך טקס, יוסי אבוקסיס הוציא הודעה חריגה

play
הצליח לחזור, אבל האימון נדחה. אבוקסיס | ברני ארדוב
צפו: עירוני טבריה סחטה נקודה מבני סכנין, שכמעט והכריעה בתוספת הזמן 01:48

מאמן בני סכנין סירב להוקרה לפני המשחק נגד האקסית: "לא יכול להיות חלק מהצביעות של ההנהלה הזו. לא כיבדו אותי, שמו לי רגליים". וגם: הרגע שבו ידע שזמנו בקבוצה יהיה קצר

(גודל טקסט)

מכבי נתניה תארח הערב את בני סכנין במסגרת הפלייאוף התחתון (שבת, 20:15), וראשי המועדון תכננו לקיים טקס הוקרה למאמנה של סכנין, יוסי אבוקסיס, לאחר שאימן כשנה וחצי בנתניה וסיים את תפקידו לפני מספר חודשים.

אלא שהבוקר הוציא אבוקסיס הודעה אישית מטעמו, הודעה חריגה ובה הוא מסרב לקחת חלק בטקס, שבוטל כמובן, בשל היחס שלו זכה בשבועות האחרונים בתפקידו במכבי נתניה.

הבעלים רוס קסטין עם יוסי אבוקסיס מאמן מכבי נתניה
הבעלים רוס קסטין עם יוסי אבוקסיס מאמן מכבי נתניה | ברני ארדוב

בהודעה שהוציא המאמן נכתב: "טקס הוקרה??? חחח… מצטער, אני לא מוכן להיות חלק מהצביעות של ההנהלה הזאת. טקס עושים למי שמכבדים, ואותי הם לא כיבדו כשאימנתי בקבוצה. מהרגע שלא הסכמתי להביא לפה את הזרים שהם הציעו לי מליגות נמוכות בברזיל, ידעתי שהזמן שלי בקבוצה יהיה קצר. והכי כואב לי על אוהדי נתניה שתמכו בי מהרגע שהגעתי, מהמקום האחרון בטבלה לפלייאוף העליון בשנה שעברה.

"אין לי ספק שאם היו מחזקים את הקבוצה בינואר, בבלם שביקשתי, הקבוצה הייתה מגיעה גם העונה לפלייאוף העליון. אבל כולם יודעים שיש אנשים בהנהלה ששמו לי רגליים, בגלל שהייתי נאמן לקהל הנפלא של מכבי נתניה".

תגובת מכבי נתניה תובא כשתתקבל.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי