"אם הפועל ירושלים תישאר זה בזכות ליאור זדה. אם תרד זה באשמת זיו אריה"

play
זיו אריה, מאמן הפועל ירושלים | ברני ארדוב
צפו: הפועל ירושלים סיימה בתיקו עם הפועל חיפה וירדה מתחת לקו האדום 02:27

לאחר עזיבת המאמן, מישל דיין ביקר ב-103FM: "הוא היה צריך לעזוב הרבה לפני. אין לקבוצה את הפריבילגיה להושיב את בדש וחוזז על הספסל"

(גודל טקסט)

הפועל ירושלים שיחקה אתמול (ראשון) ללא זיו אריה על הקווים לראשונה אחרי שבע שנים. הקבוצה של ליאור זדה סיימה ב-0:0 עם הפועל חיפה וירדה מתחת לקו האדום. מישל דיין, כוכב העבר של המועדון, עלה לשידור בתוכנית הספורט של 103FM והתייחס לעזיבת המאמן ומצבה של הקבוצה בתחתית.

דיין ביקר: "אני חושב שזיו אריה היה צריך לעזוב הרבה לפני כן אבל הוא הבין שכבר אין לו השפעה על הקבוצה, הקבוצה נראית רע מאוד, הרבה מאוד שחקנים איבדו ביטחון. אם הפועל ירושלים תישאר זה יהיה בזכות ליאור זדה ועירוני טבריה ואם היא תרד זה באשמת אריה".

על המינוי של זדה: "זיו אריה מאמן שהוא הצגה של איש אחד, הוא מאוד דומיננטי, כך שאת רוב ההחלטות הוא קיבל. הכי מתבקש שהיה בא מאמן עם רעיונות חדשים, אנחנו חמישה מחזורים לסיום העונה, אי אפשר להמציא את הגלגל מחדש".

על הכלים להישארות: "צריך לקחת שחקני מפתח, לדבר איתם, לנסות להחדיר פרמטר של ביטחון לשחקנים. להפועל ירושלים אין פריבילגיה להושיב את גיא בדש ומתן חוזז על הספסל. אם ליאור זדה ישנה את הדברים, זה יכול לעבוד לו".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי