ז'וזה מוריניו הופיע היום (שישי) בפני התקשורת הפורטוגלית לקראת משחק הליגה של בנפיקה מחר, והתייחס להתעניינות לכאורה של ריאל מדריד במינויו לעונת 2026-27. המאמן הבהיר כי לא התקיימה כל פנייה רשמית אליו מצד הבלאנקוס, והדגיש את מחויבותו הנוכחית לנשרים ואת התמקדותו במשימות הקרובות.
"אף אחד מריאל מדריד לא דיבר איתי, אני יכול להבטיח את זה. אני בכדורגל יותר מדי שנים, בדיוק כמו שאתם עושים בעיתונות, ואנחנו רגילים לדברים האלה, אבל שום דבר מריאל מדריד", הדגיש מוריניו.
כשנשאל על מעבר אפשרי בקיץ, המאמן הפורטוגלי השיב בצורה נחרצת: "כלום. אני לא יכול להגיד יותר מזה. כבר אמרתי לעמית שלך שלגבי ריאל מדריד, כלום, ולגבי בנפיקה, אתה כבר יודע את המצב. נשארה לי שנה אחת בחוזה שלי עם בנפיקה, וזה הכל".
מוריניו גם התייחס לגישתו הנוכחית וללוח המשחקים הקרוב: "אני ממוקד בלתת את המיטב שלי, יותר למועדון ולשחקנים מאשר לעצמי. עכשיו זה פמאליסאו, אחר כך בראגה, ואחריה אשטוריל, ואז אמשיך לעבוד עוד קצת ורק אז יגיע החופש".
בהמשך, דיבר המאמן הוותיק על חשיבות היציבות במועדונים: "ככל שמאמן נשאר במועדון זמן רב יותר, כך הוא לוקח יותר בעלות על הקבוצה, כך הוא לוקח יותר בעלות על הסגל. זה תהליך נורמלי".
"תראו דוגמאות כמו ארסנל ומנצ'סטר סיטי, שיש להן את אותו מאמן במשך שש או שבע שנים; ברור שכל הפרטים שייכים למאמנים שלהן. מאמנים שבאים והולכים מתקשים יותר להשאיר את חותמם. נראה", סיכם מוריניו.
מה דעתך על הכתבה?