מכבי חיפה רשמה את ניצחונה הראשון בפלייאוף כאשר גברה 1:2 דרמטי על הפועל פתח תקוה ביום שבת, והיא תקווה לייצר מומנטום חיובי כשתארח מחר את הפועל באר שבע (רביעי, 20:00, בספורט4).
במסיבת העיתונאים לקראת המשחק, אמר ברק בכר על הרצון "לעצור את הסחף" כפי שהצהיר בימים האחרונים: "דיברנו על זה שהיה חשוב לעצור את הרצף השלילי, ולשמחתי זה בא לידי ביטוי גם בתוצאה, מעבר לגישה. ראינו בחצי השני קבוצה יותר אמיתית, וזה משהו שצריך לקרות כל הזמן. נצטרך להביא את זה גם מחר נגד הפועל באר שבע".
כיצד מגיעים השחקנים למשחק: "אם שחקנים לא יבואו בטירוף למשחק נגד הפועל באר שבע לעיני אצטדיון מלא, אז יש פה בעיה. נצטרך להראות שאנחנו קבוצה טובה יותר ממה שהטבלה והתוצאות מראות".
על שילוב הצעירים בסגל: "צריך להביא תוצאות כאן ועכשיו, אבל אני גם נותן הזדמנות לצעירים שאני מאמין שיוכלו לתפקד תחת לחץ. מדובר בשישה או שבעה שחקני בית, שחלקם התחילו בנוער ואף אחד לא האמין שיעלו לבוגרים, וזה משהו מבורך. ועדיין יש פה סגל שצריך להביא תוצאות, צריך לדעת לעשות את השילוב הזה".
על יחסיו של דולב חזיזה עם האוהדים: "לכל מחאה יש דרך – בטח כלפי שחקן שתרם לא מעט. אפשר להתווכח על הכושר שלו, אבל דולב תמיד נותן מאה אחוז, וכואב לי לראות את הביקורות עליו. הוא נותן 200 אחוז על המגרש, ואת זה צריך להעריך ולכבד. זה משהו שחורה לי, כי לא מגיע לו יחס כזה".
אם פדראו עשוי לשוב לסגל עד תום העונה: "הוא כבר חזר להתאמן ומרגיש יותר טוב. אם תהיה אפשרות כדי לתת לו לשחק, אז יכול להיות שכן, אבל אני לא רוצה להתחייב. מבחינתי הוא בלם מצוין".
על מעמדו של שון גולדברג: "הוא תרם הרבה ועוד יתרום הרבה. הוא מתאמן מצוין, יש גם דברים שהם מעבר לצד המקצועי, וגם שם יש לו הרבה מה לתרום. הוא לגמרי בעניין".
מה דעתך על הכתבה?