אחת מכוסה, השנייה חצי עירומה: העבר וההווה של כריסטיאנו רונאלדו נפגשו

play
כריסטיאנו רונאלדו | מסך, אינסטגרם
צפו בשערים: ניוקאסל – ברייטון 1:2 00:29

בערב אחד נוצץ בניו יורק, ארוסתו של הפנומן הפורטוגלי, ג'ורג'ינה רודריגס, והאקסית המיתולוגית, אירינה שייק, בחרו ללכת לכיוונים הפוכים לגמרי - אחת שמרה על קו אלגנטי וסגור, השנייה לא השאירה הרבה מקום לדמיון

(גודל טקסט)

ערב אחד בניו יורק הצליח להפגיש – לפחות על אותו שטיח אדום – את העבר וההווה של אחד הכדורגלנים הגדולים בהיסטוריה. ארוסתו ואם ילדיו של כריסטיאנו רונאלדו, ג'ורג'ינה רודריגס, והאקסית המיתולוגית, דוגמנית העל הרוסייה אירינה שייק, הגיעו אמש (שני) לאירוע המט גאלה של מגזין "ווג", שהתקיים במוזיאון המטרופוליטן לאמנות.

הנושא השנה, "אופנה היא אמנות", קיבל אצל השתיים פרשנות שונה לחלוטין. בעוד שג'ורג'ינה בחרה ללכת על קו רוחני, שייק הלכה עד הסוף עם מראה נועז וחשוף – כזה שקשה להתעלם ממנו.

רודריגס עלתה על השטיח האדום בלוק שעוצב עבורה על ידי לודוביק דה סן סרנן, בהשראת דמותה של גבירתנו מפאטימה. השמלה בגווני תכלת רכים שילבה תחרה צרפתית עדינה ופרטים בעבודת יד, עם משחקי קשירה אופייניים למעצב. מעל הכול התווספה הינומה שקופה עם רקמות פרחים, שהשלימה מראה כמעט טקסי.

ההווה. ג'ורג'ינה רודריגס במט גאלה | Jamie McCarthy/Getty Images

בתוך השמלה, קרוב ללב, הוטמעו שתי תפילות רקומות בספרדית – מחווה אישית שהפכה את הלוק להרבה מעבר לאופנה בלבד. גם התכשיטים המשיכו את אותו קו, עם מחרוזת תפילה בעיצוב אישי משובצת יהלומים ופנינים, שעליה נחרטו שמות בני משפחתה.

העבר. אירינה שייק במט גאלה | Dimitrios Kambouris/Getty Images

מנגד, אירינה שייק בחרה בגישה אחרת לגמרי. הדוגמנית הרוסייה הגיעה באחד הלוקים המדוברים של הערב – חזייה זעירה משובצת אבנים מבית אלכסנדר וונג, בשילוב חצאית שחורה ארוכה שנשפכה עד הרצפה וחשפה את קו המותן. את המראה השלימה עם תכשיטים מתכתיים צמודים לגוף, כולל פריטים שעוצבו בהשראת שעונים ושולבו כצ'וקר וכצמידים.

אירינה שייק במט גאלה | McCarthy/Getty Images

בסופו של ערב, לא היה צריך מפגש ישיר כדי שזה ירגיש ככה. על אותו שטיח אדום, העבר וההווה של כריסטיאנו רונאלדו עמדו זה לצד זה – העבר הנוצץ והנועז, וההווה שלא ויתר על הזוהר, אבל הוסיף אליו גם יציבות, אמונה ומשפחה. ואולי זה בדיוק מה שעשה את ההבדל.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי