וויין רוני צינן את ההתלהבות של ארסנל, כוכב העבר הגן: "משטרת החגיגות"

play
וויין רוני | PAUL ELLIS
תקציר מעודכן: מכבי תל אביב – הפועל פתח תקוה 0:4 05:43

התותחנים חגגו את ההעפלה לגמר ליגת האלופות הראשון שלהם זה 20 שנה עם הקהל הביתי שלהם, אך קפטן מנצ'סטר יונייטד לשעבר צינן את ההתלהבות: "הם עדיין לא זכו. החגיגות קצת מוגזמות"

(גודל טקסט)

ארסנל העפילה לגמר ליגת האלופות לראשונה מאז 2006, לאחר שגברה על אתלטיקו מדריד 0:1 באמירויות אמש (שלישי) בזכות שער של בוקאיו סאקה – וניצחה את הספרדים 1:2 בסיכום שני המשחקים.

החגיגות הסוערות של ארטטה, השחקנים והאוהדים לאחר הסיום עוררו ביקורת מצד אגדת מנצ'סטר יונייטד, וויין רוני. זוכה ליגת האלופות עם השדים האדומים ב-2008 אמר ב-"Amazon Prime": "הם ראויים להיות בשלב הזה, אבל הם עדיין לא זכו. אני חושב שהחגיגות קצת מוגזמות. תחגגו כשתזכו!".

שחקני ארסנל חוגגים | Gettyimages

מהצד השני, איאן רייט, כוכב התותחנים לשעבר, מיהר להגיב ברשתות החברתיות, ונראה כי השיב לרוני בעקיפין: "אוהדי ארסנל, תנו לי לומר לכם משהו: תהנו מזה. משטרת החגיגות תצא בכוח – אל תיתפסו! תהנו, הכדורגל בנוי מרגעים וזה רגע גדול. תהנו. ובואו נקווה שאחרי הגמר יהיה לנו עוד רגע ענק. זה יום נהדר, יום נהדר!".

גם ארסן ונגר הצטרף לדיון עם מסר מאוזן: "הם חוגגים יפה הלילה – זה נורמלי, אבל אתה רוצה שיתמקדו כבר בגמר ובמשחק הבא. החגיגה מוצדקת, האושר הוא לגמרי נורמלי, אבל עכשיו הצעד הבא הוא ללכת לגמר ולנצח".

בגמר, ארסנל תתמודד מול יריבה קשה בכל תרחיש – לבאיירן מינכן שמונה ניצחונות מתוך 15 עימותים נגדה, ופריז סן ז'רמן, אלופת אירופה המכהנת, טרם הפסידה לקבוצה אנגלית בדרכה לחצי הגמר. הערב (22:00), השתיים יפגשו לגומלין באליאנץ ארנה, אחרי שהמשחק הראשון נגמר 4:5 לטובת פ.ס.ז'.

בינתיים, ארסנל תמשיך גם במירוץ האליפות בפרמיירליג, כשביום ראשון (18:30, ישיר בספורט1) מחכה לה דרבי לונדוני סוער מול ווסטהאם, שנאבקת על חייה בליגה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי