הפועל ירושלים השיגה אמש (חמישי) ניצחון ליגה שעצר רצף של שני הפסדים, כשהביסה את אליצור נתניה בחוץ 81:97. החבורה של יונתן אלון נצמדה להפועל העמק ובני הרצליה במקומות 3-5, בתקווה להצליח להגיע כמה שיותר גבוה במאבקים הללו לפני הפלייאוף.
בירושלים היו מרוצים מהיכולת ההתקפית והכניסה לעניינים של אקסבייר סניד, שאמנם לא הרשים יתר על המידה, אבל הראה חלק מהיכולות המגוונות שלו. הוא סיים את המשחק עם 7 נקודות, ובבירה מאמינים שבמשחקי הליגה הבאים הוא כבר ייראה טוב בהרבה.
מי שצפוי לנחות בישראל בימים הקרובים, אם לא תהיה החמרה במצב הבטחוני, הוא אוסטין ווילי. השחקן העביר מסר חיובי להנהלה באמצע השבוע, ובירושלים מקווים כי יהיה בסגל עד למשחק נגד נס ציונה ביום רביעי.
השבוע התארחו כוכב הקבוצה ג'ארד הארפר והבעלים מתן אדלסון בפודקאסט האוהדים של הקבוצה, "כיפה אדומה", ודיברו על המצב הנוכחי של המועדון.
אדלסון אמר בין היתר: "במבט קדימה לשנה הבאה, נמשיך לחזק ולעשות שיפור איפה שאנחנו יכולים. התקציב יגדל, אני לא אוהב לדבר על התקציב של המועדון, אבל הוא יגדל בעונה הבאה. נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי לזכות בכל תחרות שאנחנו נמצאים בה.
"אנחנו עושים הכל, גם אני, כדי לדחוף את המועדון הזה לרמה הכי גבוהה", הוסיף הבעלים, "הדבר הכי חשוב בשבילנו, ובשבילי, הוא לנצח. לא אחסוך בשום דבר כדי להשיג את המטרה הזאת, אני אעשה כל מאמץ שביכולתי כדי לדחוף את המועדון הזה עד הסוף, עם הזמן התוצאות יגיעו".
מה דעתך על הכתבה?